Mi lesz az ujevi fogadalmatok? Hova mentek szilveszterezni es kivel?
A Vino Castillo borház a III. kerületben át lesz rendezve partyhellyé, oda megyünk, mert közel lakom, és VIP jegyünk van párommal :D Először leszek VIP valahol :P lol
Fogadalmam: március végéig 10 kilót lefogyok. :)
20/L
ma 16:48:
Köszönöm szépen a tanácsot.Kérdeztem is pár barátnőmet,hogy hol szilvesztereznek mondták is ... helyre megyek ...-ékkal.Kérdezték tőlem is,hogy én hol leszek mondtam,hogy sehol.Nem hívtak meg sehova én nem tudok bulit csinálni mert olyan helyen lakunk,hogy nem kivitelezhető.Ezek után sem hívtak meg...
17:00-ás vagyok.
Persze,mikor rákérdeztek mondtam,hogy olyan rossz lesz nekem,mert szeretnék egy jót bulizni,de nincs hol...Hát nem hívtak el.De most nem érem el őket telefonon:S
Azért köszönöm,hogy próbálsz segíteni!
17:14-esnek.Azért kicsit gáz sztem szilvszterkor is meghívatni magad valakihez,mert ha valaki szeretné hogy vele tarts az megkérdezi h van-e kedved elmenni? De valószínüleg a 17:00 ás bnő nem akarták hogy velük menjen hisz Ő még tett is megjegyzést hogy menne csak nincs kivel.
Amúgy Nekem nincs újévi fogadalmam sosem fogadok meg semmit.A szilvesztert én is itthon töltöm,engem sem hívtak sehova =(
21:31 Mi az, hogy szilveszterkor IS?:) Nem is, hanem most, mert minek üljön az ember otthon, pont ezen a napon, csak mert "nem illik" meghívatni magunkat... Persze, az ember nem is tukmálja rá magát a másikra, de azért a szilveszter nem ilyen, pláne ha egy buliról van szó, ott nem csak 2 ember van. De amúgy nekem pl volt olyan, hogy a két legközelebbi barátom együtt szilveszterezett, és mondtam, hogy én otthon maradok, nincs kedvem semmihez. Aztán rájöttem, hogy ez hülyeség, mégis menni akarok, de hiába mondogattam, hogy most már mennék valamerre, nem vették a lapot, hogy pl VELÜK.:)) Először bántott, végül utsó pillanatban kiböktem, hogy mi lenne, ha átmennék? Ők meg mondták, hogy persze, jöjjek! És utána még évekig együtt szilvesztereztünk...:)
17:42 Egy próbát szerintem megér. Egész este azon gondolkodnál, hogy most valami jó buliban lehetnél, de még csak meg sem próbáltad...:) Ha tényleg a barátaid, miért ne örülnének Neked? Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!