Mi lesz az ujevi fogadalmatok? Hova mentek szilveszterezni es kivel?
Már nem fogadkozom. Aztán csak égek magam előtt.
Remélhetőleg ágyba megyek. Hogy kivel? hát a választékkal! :)
Miután kiimádkoztam a kölyköktől, egy kicsit hadd halljam a csatazajtól a Mirigyeket, feltálaltam a tálalnivalót, eltakarítottam(nagyjából) a romokat, hogy reggel ne a tányérba lépjünk, hát így. Disznómódra.
Fogadalmam:Legkéőbb március végéig leadok 8-9kg-t(max.10-et) és jan. 1.-jétől sokkal jobban odafigyelek a táplálkozásra és rendszeresen eljárok kocogni majd!Szóval életmódváltás.És mielőtt valaki megszólna,hogy biztos anorexiás akarok lenni elárulok egy titkot:decemberben híztam pár kg-t és most enyhén túlsúlyos vagyok és nem érzem jól magam így.
Hova megyek?:Sehova.Nem hívott senki,sehova:(Otthon unatkozok majd a tv előt...:'(
15/L
Nem lesz újévi fogadalmam.
Párommal leszek náluk.
18L
Fogadalom: próbálom tartani a jelenlegi formám tanulmány ügyileg és nem rontani csak egyre jobbnak lenni. Úgy tűnik, nem lesz nehéz :)
Sajnos nem megyek sehova mert nagyon lebetegedtem. De nem baj, majd bepótolom. Talán átjön majd a párom munka után, de ennyi (igen, dolgozik szilveszterkor).
19/L
Fogadalmat nem teszek,és nálam lesz egy kis összejövetel,jön 2 barátnőm.
B.U.É.K mindenkinek!
Nem szoktam fogadalmakat tenni.
Otthon leszünk a párommal, kiveszünk néhány jó filmet, mert a szilveszteri műsoroktól a hátam borsódzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!