Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam el neki, vagy ne is...

Mondjam el neki, vagy ne is menjek szilveszterezni?

Figyelt kérdés

Tudom, mennyire fontos a barátomnak hogy velem és a legjobb barátjával töltse a szilvesztert, és ennek a helyzetnek először én is örültem, mert én is nagyon jóban vagyok a legjobb barátjával.

Eddig úgy volt, hogy a legjobb barát csaja nem jön, szóval csak 3man lettünk volna. Nem is bántam volna.

De ma kiderült, hogy a csajt mégis elengedi az anyja, és ezzel van nekem problémám... Utálom a csajt. Nem bírok ki mellette 1 órát sem. Múltkor elmentünk együtt 4esben bulizni, akkor is valami borzalom volt.

De a barátom 2. legjobb barátja ez a csaj.

Ma úgy mondta nekem, hogy a csaj is jön, hogy milyen jó lesz nekem, nem fogok unatkozni, ha ő meg a barátja baromkodnak. Én annyit válaszoltam, hogy ja.

Elmondjam neki hogy a csaj miatt nem akarok menni? Vagy csak simán mondjam le? (pedig annyira szerettem volna menni :'( )

15Ł

2010. dec. 27. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
szerintem beszéld meg a barátoddal, a csajt meg próbáld meg megszeretni, ha mélyebben elkezdtek beszélgetni akkor lehet, hogy megismered s megszereted:)
2010. dec. 27. 17:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan elmondhatod, hogy nem kedveled a csajt.
2010. dec. 27. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen mond el, hogy a csajjal van a bajod. Tudod néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Azaz magát a problémát mond el, ne fordulj magadba vele, senki nem fogja tudni mi bajod van. Mondd el a barátodnak, hogy nem bírod a libát és nem akarsz vele lenni. De mivel elég jó barátok, így nehéz lesz az egész. :S A barátodnak választania kell, hogy velük megy, vagy veled lesz, és gondolom belátod, hogy ez egyik sem lesz jó neki. Nehéz ügy, remélem valahogy sikerül megoldani, hogy mindkettőtöknek jó legyen és vita se legyen ebből, de a problémádat mindenképp mondd el, megoldani csak így lehet.
2010. dec. 27. 17:12
 4/12 anonim válasza:
91%
Szerintem egyiket se tedd, menj el, és éred jól magad a pasiddal, nem hiszem, hogy ne bírnád elviselni az ő kedvéért azt a pár órát...hiszen elvileg szereted. Mivel csak most mondanád el neki, h nem bírod a 2. legjobb barátját, nem hiszem, hogy túl nyílt kapcsolatban élnétek...szóval ezzel tuti megbántanád. Én utálom a legjobb barátom nőjét, de a legjobb barátomat szeretem annyira, hogy mégis elvagyok a csajjal...bár a srác is tudja, hogy nem bírom a nőjét... ennyit megtehetsz,ha szereted...lesznek ennél nagyobb gondjaid is még...szóval ha ezen sem tudsz átlendülni...
2010. dec. 27. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
eleg baj ha ennyit nem tudsz vele megbeszelni..biztos orulne neki ha lemondanad azt majd visszahallana h elmentel a baratnoiddel..mert gondolom nem otthon akarsz rohadni szilveszterkor..biztos nem erte felre..
2010. dec. 27. 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:
ertene*
2010. dec. 27. 17:16
 7/12 A kérdező kommentje:
eddig én is "jópofiztam" a csajjal (vagyis elviseltem...) és emiatt a barátom most azt hiszi hogy mi milyen jóban vagyunk. pedig nagyon nem bírom.
2010. dec. 27. 17:19
 8/12 A kérdező kommentje:
kb. visítottam az örömtől, mikor megtudtam, hogy nem engedik el... most az egész este arról fog szólni, hogy ő iszik, én meg hallgathatom a hülyeségeit.
2010. dec. 27. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha ahhoz elég érett vagy, hogy pasid legyen, akkor ahhoz is, hogy összeszedd magad és elmenj, legalább a kedvéért, és jól érzed magad, vagy igyekezz jól érezni magad. Ezer és egy módja van, hogy hogy éld túl az estét a csaj mellett. Esetleg az is megoldás, ha megpedzed a barátodnak, hogy nem a kedvenc női karaktered az a csaj, de azt semmiképp ne mondd, hogy nem bírod, nem érdemes ilyeneken megbántani egymást. Annyira ez az egész nem lényeg, hisz nem a csajjal jársz.
2010. dec. 27. 17:20
 10/12 anonim ***** válasza:
hivd el a te legjobb, vagy egyik bartánődet
2010. dec. 27. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!