Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam el neki, vagy ne is...

Mondjam el neki, vagy ne is menjek szilveszterezni?

Figyelt kérdés

Tudom, mennyire fontos a barátomnak hogy velem és a legjobb barátjával töltse a szilvesztert, és ennek a helyzetnek először én is örültem, mert én is nagyon jóban vagyok a legjobb barátjával.

Eddig úgy volt, hogy a legjobb barát csaja nem jön, szóval csak 3man lettünk volna. Nem is bántam volna.

De ma kiderült, hogy a csajt mégis elengedi az anyja, és ezzel van nekem problémám... Utálom a csajt. Nem bírok ki mellette 1 órát sem. Múltkor elmentünk együtt 4esben bulizni, akkor is valami borzalom volt.

De a barátom 2. legjobb barátja ez a csaj.

Ma úgy mondta nekem, hogy a csaj is jön, hogy milyen jó lesz nekem, nem fogok unatkozni, ha ő meg a barátja baromkodnak. Én annyit válaszoltam, hogy ja.

Elmondjam neki hogy a csaj miatt nem akarok menni? Vagy csak simán mondjam le? (pedig annyira szerettem volna menni :'( )

15Ł

2010. dec. 27. 17:03
1 2
 11/12 anonim válasza:

Ehh, nekem is ilyen szilveszterem lett volna, csak a barátom kidobott, mert neki fontosabb a haverja nálam.

16L

2010. dec. 27. 17:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el a barátodnak, hogy szívesen mennél vele, de azzal a csajjal igazából csak udvariasságból beszélgetsz, mert semmi közös nincs bennetek. Szerintem tisztában kell lennie vele, hogy két tetszőleges csajból nem feltétlen lesz barátnő, csak azért mert egymás mellé keveredtek.. Szóval mondd meg neki, hogy csak akkor mégy, ha ő ez nem úgy gondolja, hogy egyedül hagy azzal a lánnyal, azzal az ürüggyel "ti nők úgy is jobban tudtok kettesben dumálni" ő pedig elmegy a haverjával csocsózni vagy akármi.
2010. dec. 27. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!