Mondjam el neki, vagy ne is menjek szilveszterezni?
Tudom, mennyire fontos a barátomnak hogy velem és a legjobb barátjával töltse a szilvesztert, és ennek a helyzetnek először én is örültem, mert én is nagyon jóban vagyok a legjobb barátjával.
Eddig úgy volt, hogy a legjobb barát csaja nem jön, szóval csak 3man lettünk volna. Nem is bántam volna.
De ma kiderült, hogy a csajt mégis elengedi az anyja, és ezzel van nekem problémám... Utálom a csajt. Nem bírok ki mellette 1 órát sem. Múltkor elmentünk együtt 4esben bulizni, akkor is valami borzalom volt.
De a barátom 2. legjobb barátja ez a csaj.
Ma úgy mondta nekem, hogy a csaj is jön, hogy milyen jó lesz nekem, nem fogok unatkozni, ha ő meg a barátja baromkodnak. Én annyit válaszoltam, hogy ja.
Elmondjam neki hogy a csaj miatt nem akarok menni? Vagy csak simán mondjam le? (pedig annyira szerettem volna menni :'( )
15Ł
Ehh, nekem is ilyen szilveszterem lett volna, csak a barátom kidobott, mert neki fontosabb a haverja nálam.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!