Hogy mondjam meg a páromnak, hogy nem szeretnék a haverjaival szilveszterezni?
"Szeretném, ha idén kettesben köszöntenénk az új évet"
Ennyi kb.
Érvek:
Azért, mert...
-már sokszor voltunk a te barátaiddal, most hadd jöjjenek az enyémek.
-jó volna kipróbálni, milyen bulit tudunk csapni a ...-ékkal!
-így igazságos, fair, sportszerű!
-akkor érzem jól magam, ha az én kérésem is teljesül:)
-eddig én engedtem, most te következel!
En a helyedben nem mennek el vele, en mennek az en tarsasagommal. Ha fontos vagy neki oszinten, igazan, akkor ejfel elott mar hivni fog, hogy hol vagy pontosan, es o is odamenne a te tarsasagodhoz, hogy ejfelkor egyutt lehessetek.
Az a baj, hogy te rabolintasz mindenre amit o akar, pedig te mast akarsz, neked mashogy lenne jo. Ezt a baratod kihasznalja.
Ha igy fogsz hozzamenni, kutya eleted lesz, cseledje leszel, es soha nem leszel boldog. Mert szerintem most se vagy az!
Mondd meg neki, hogy mindig az o haverjaival mentetek eddig szilveszterezni, te most mashova szeretnel menni.
Elvileg ugy is lehetett volna, hogy egyik evben az o haverjainal vagyok, a masik evben nalatok.
Az hulyeseg, hogy mindent megengedsz neki csak azert, hogy ne legyen veszekedes. Igy mindent magadba fujtasz, a problemaidat lenyeled, amitol boldogtalan vagy, es majd meg is betegszel. Pl. a gyomorbetegsegek is azert alakulnak ki, mert az emberek magukba folytjak a bajukat, gondjukat.
Szerintem nem is szeret a baratod igazan, csak megszokasbol van veled.
Bocs, hogy hosszu lettem, oszinten nem akartalak megbantani, de azert tudod azt nem kellene elfelejteni, hogy egy eletunk van csak! Es nem mindegy, hogy hogyan eljuk meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!