Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a páromnak,...

Hogy mondjam meg a páromnak, hogy nem szeretnék a haverjaival szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Ez lesz a 7. közös szilveszterünk, az eddigi 6-ból 4-et ezzel a társasággal töltöttünk, 2-t pedig más haverjaival. Szeretnék végre az én társaságommal szilveszterezni. Tavaly is említettem neki a dolgot, de hamar megadtam magam, mert nem szerettem volna veszekedést :(
2009. nov. 22. 14:26
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja és külön nem szeretnék szilveszterezni, vele szeretném kezdeni az új évet.
2009. nov. 22. 14:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy mondd el neki a dolgot, ahogy ide leírtad. Ha nem konfrontálódsz, akkor nem oldod meg a helyzetet.
2009. nov. 22. 14:29
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Neki is kell néha engedni! Ha szeret itt az ideje, hogy most ő menyjen veled!
2009. nov. 22. 14:41
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

"Szeretném, ha idén kettesben köszöntenénk az új évet"

Ennyi kb.

2009. nov. 22. 14:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Tudom, csak pl. hogy mivel érveljek azon kívül, h mindig az ő haverjaival vagyunk, itt az ideje az enyémekkel is lenni. Nem szeretnék veszekedést ebből. Köszi amúgy mindenkinek.
2009. nov. 22. 15:01
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Érvek:

Azért, mert...

-már sokszor voltunk a te barátaiddal, most hadd jöjjenek az enyémek.

-jó volna kipróbálni, milyen bulit tudunk csapni a ...-ékkal!

-így igazságos, fair, sportszerű!

-akkor érzem jól magam, ha az én kérésem is teljesül:)

-eddig én engedtem, most te következel!

2009. nov. 22. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
lehet, hogy nem fog tetszeni a véleményem, de ha 7 éve együtt vagytok és ezt nem tudod neki elmondani, akkor hogy álltok az élet fontosabb dolgaival? mármint egy normális kapcsolatban a párok megbeszélik mit fognak csinálni szilveszterkor.Ezek szerint nálatok mindig az van amit a párod akar, neked meg vagy tetszik vagy nem. mondd meg neki , hogy eddig mindig az ő haverjaival voltatok , most szeretnéd ha a te társaságoddal lennétek.
2009. nov. 22. 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:
88%

En a helyedben nem mennek el vele, en mennek az en tarsasagommal. Ha fontos vagy neki oszinten, igazan, akkor ejfel elott mar hivni fog, hogy hol vagy pontosan, es o is odamenne a te tarsasagodhoz, hogy ejfelkor egyutt lehessetek.

Az a baj, hogy te rabolintasz mindenre amit o akar, pedig te mast akarsz, neked mashogy lenne jo. Ezt a baratod kihasznalja.

Ha igy fogsz hozzamenni, kutya eleted lesz, cseledje leszel, es soha nem leszel boldog. Mert szerintem most se vagy az!

Mondd meg neki, hogy mindig az o haverjaival mentetek eddig szilveszterezni, te most mashova szeretnel menni.

Elvileg ugy is lehetett volna, hogy egyik evben az o haverjainal vagyok, a masik evben nalatok.

Az hulyeseg, hogy mindent megengedsz neki csak azert, hogy ne legyen veszekedes. Igy mindent magadba fujtasz, a problemaidat lenyeled, amitol boldogtalan vagy, es majd meg is betegszel. Pl. a gyomorbetegsegek is azert alakulnak ki, mert az emberek magukba folytjak a bajukat, gondjukat.

Szerintem nem is szeret a baratod igazan, csak megszokasbol van veled.

Bocs, hogy hosszu lettem, oszinten nem akartalak megbantani, de azert tudod azt nem kellene elfelejteni, hogy egy eletunk van csak! Es nem mindegy, hogy hogyan eljuk meg!

2009. nov. 22. 15:54
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez azt jelenti,hogy Te a 7 év alatt mindig mindent ráhagytál amit Ő akart de neked nem tetszett,csak ne veszekedjetek?Mert akkor majd ha egyszer ellent mondasz neki,jogosan fog megorrolni rád,és nem fogja érteni miért változtál meg.Egy kapcsolatban jobb magunkat adni,és mindig minden körülmény között vállalni a véleményünket.Ha eddig megjátszottad magad,akkor ne csodálkozz ha most mérges lesz mert nem akarsz vele menni.Én egyetlen szilveszteremet sem csesztem volna el olyan társaságba akiket nem kedvelek a férjem kedvéért.Olyan emberekkel járunk össze akiket mindketten kedvelünk.Akiket nem,azzal néha találkozunk csak egyedül,de nem jeles napokon.Állj ki a véleményed mellet,és magadat add a kapcsolatba,mert ha nem ezt teszed azzal becsapod a másikat.Ha nem akarsz a haverjaival menni,akkor határozottan mond meg neki.Ha Ő ennek ellenére velük tart,akkor Te ennyit számítasz neki,ennyit ér az akaratod számára.beszéljétek meg.
2009. nov. 22. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Igaz mi még nem vagyunk együtt olyan sok ideje a párommal, viszont mindig közösen döntjük el hol szilveszterezzünk, vagy ünnepeljünk.Általában mondjuk enyém a választás joga, mindig mondja hogy döntsem el én hova szeretnék menni,de mindig szem előtt tartom hogyha például most én döntöttem, akkor legközelebb úgyis azt az ötletet választom amelyiket ő hozott fel.
2009. nov. 22. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!