Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kedvem a párom haverjaival meg párommal szilveszterezni. Mitcsináljak?
Bnőm hívott mennek buliba de barátom miatt nemet mondtam pedig szívesebben mennék oda.mitcsináljak?:S
hnap szilveszter...
Gyerekek,én is ebben a cipőben járok.De én a barátaimmal megyek.És így külön szilveszterezünk a barátommal.
Nálunk is az lett volna,hogy otthonülős,beszélgetős est a haverjaival...Ráadásul ők jóval idősebbek nálam,így aztán végképp semmi közös téma.
Én meg úgy vagyok vele,hogy nincs abban semmi rossz,ha mindenki a saját társaságával van.
Beszéld meg vele! Ne érezd magad kényelmetlenül és feszülten órákon át.Éjfél sokára lesz!
Szóval én sem a barátommal,és a haverjaival leszek :-)
hát köszi:):)
a bnőimmel leszek.
jól jött a tancsáotok:)
Besértődött végül a párod?
Az enyém egy kicsit lehet.... :-S
És bevallom sz.r érzés volt,hogy nem vagyok vele amikor átfordul az óév újévre....
De romantikusan,kettesben,csókolózva úgysem tudtunk volna lenni,mert ott voltak a barátai...
nemtudom nembeszéltem vele:S
Felse hívott...:S
és most félek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!