Mit tegyek nem tudunk tesommal semmit se tenni megkapja a pénzét és megy bulizni és egy hét alatt elveri a pénzét és anyuéknak azt mondja ne szojanak bele nem az ő pénzük de ez igy akkor sem jó? Segitség
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 14:11
11/16 A kérdező kommentje:
igen ezis egyfajta felfogás! megértem hogy valaki igy gondolkodik! de szerinted ez helyes gondolkodás? igy hálálod meg a szüleidnek hogy etetek és ittatok! meg melesleg nem az zavar hogy nem ad le pénzt hanem hogy elbasza ocskaságokra és ez azért nem jó mert ha családja lesz ez meg fog benne maradni!
2010. jan. 3. 13:49
12/16 anonim válasza:
Utolsonak: Naon Raj gyerek vagy,nem tudom mennyit keresel de a 10ezerrel én szégyelném a pofámat.
13/16 anonim válasza:
És miután elveri a pénzét honnan szerez pénzt? Gondolom a szüleid adnak neki. Hát ne adjanak!!! Aztán majd megtanulja beosztani.
14/16 anonim válasza:
ha a saját keresete, önállóan él, akkor ez legyen az ő baja, azonkívül nem tehettel semmit,h. beszéltek vele,h. ezt nem kéne. ha nem hallgat rátok, akkor hadd legyen az ő dolga,h. mire költi a pénzét. meg az is,h. mennyit ad haza. ő keresi meg.
15/16 anonim válasza:
szerintem féltékeny vagy! Az ő pénze, az ő keresete, arra költi amire akarja! Haza is as belőle, pedig hidd el, sokan még ha nem költenek is, nem teszik meg ezt. Szintem Te is szeretnél ilyen életet élni, és ezérz vagy dühös!
16/16 A kérdező kommentje:
ezaz hogy ha kér anyuék mindjárt adnak is de igy soha nem fogja megtanulni mi az élet! mert miást elfogy anya ad neki és ez zavar! és utolso válaszadónak: nem vagyok rá féltékeny de most kell vele vmit csinálni még talán nem késő!
2010. jan. 4. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!