Mit tegyek nem tudunk tesommal semmit se tenni megkapja a pénzét és megy bulizni és egy hét alatt elveri a pénzét és anyuéknak azt mondja ne szojanak bele nem az ő pénzük de ez igy akkor sem jó? Segitség
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 14:11
1/16 anonim válasza:
Milyen pénz ez? Zsebpénz? Fizetés?
Ha elkölti ennyi idő alatt, nem baj. Ha utána kér még többet, az a baj. Arra meg egyszerűen ott a válasz: hogy nincs.
2/16 A kérdező kommentje:
fizetését 70 ezer ft-ját! de multkor meg egy 40 ezer ft-os együttest vett és abba ment ki disznó vágásra
2009. dec. 30. 14:38
3/16 anonim válasza:
Namost igen, kérdés, hogy milyen pénz. A keresete? Ha az, akkor hol a probléma? Tényleg az ő pénze, ő dolgozott meg érte, arra költi, amire akarja. Az más kérdés, hogy a család a havi hazaadott appanázs tükrében látja el étellel, szállással, vízzel, árammal stb. Vagy esetleg nem ad haza? Ha így van, akkor kéremszépen a ti készüléketekben van a hiba :) Miért is lakik még mindig ott? De ha haza ad, és minden rendben egyébként, akkor engedtessék meg neki, hogy arra, akkor és annyit költsön, amennyit ő gondol :)
4/16 A kérdező kommentje:
haza ad 10 ezer ft-ot de a másik tesom meg 20ezret vagy annál is többet! ez igy nem fer! szerintem
2009. dec. 30. 14:42
5/16 anonim válasza:
A 10k valóban szerény, miért nem szólnak rá a szüleid, hogy ez így kevés? Próbáljon meg 10ből elmenni albérletbe, megélni belőle, számlákat stb kifizetni. Még 100 se elég, nemhogy 10.
6/16 A kérdező kommentje:
hát igen de az a föként nem jó hogy a másik tesom meg kétszer anyit ad! és mindig veszekednek egymással hogy te ne szólj bele meg ilyenek!
2009. dec. 30. 16:37
7/16 anonim válasza:
Előbb-utóbb megtanulja a saját kárán, ha nem jön otthonról az utánpótlás.
8/16 A kérdező kommentje:
hát remélem!köszi a válaszokat ! de az a baj hogy minden nap veszekednek!Hát elég idegesitő
2010. jan. 2. 13:49
9/16 anonim válasza:
hát örüljetek neki hogy egyátalán fizet.Én amíg otthon laktam nem fizettem mert hát otthon van....persze azért bevásároltam néha meg ilyenek...nmost aztán lehet ám lepontozni...:)
10/16 anonim válasza:
Ja, mert te majd megmondod, hogy mi legyen a pénzzel mi?! Mert te még biztos el vagy jó melegben az iskolában és a többi meg le van sz.rva! Én sem adok haza többet, pedig már több éve dolgozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!