Van itt olyan, akinek a menye elszakította a gyerekét attól a családjától, ahol felnőtt, és ellenük fordította? Vagy esetleg olyan meny, aki ilyet tett?
Nem ítélkezést kapsz, hanem tapasztalatokat pont. Mivel pont az a tapasztalat, hogy ok nélkül, nincs utálat.
Vagy ha van akkor max a sógornődé, de akkor a tesód nem "asszisztálna hozzá" hiszen ok nélkül van.
Ha meg van oka, akkor ne csodálkozzon senki.
Nem értem, miért kell rögtön azt feltételezni, hogy anyósék tettek rosszat. Vannak kiállhatatlan emberek, idióták is - ha ennek a kettőnek a kombinációja a fejébe vesz vmit... simán elég, hogy nem tudja elfogadni a szóban forgó meny, hogy a férje nem az ő seggében van 24/7, hanem a szüleit, nővérét / húgát is szereti / nem szimpatikusak neki / macera a sok családtag, aztán már hagyna is ott mindent, a szerelmes balek meg követi.
Még mielőtt vki elkezdené, messze nem vagyok anyóspárti, az én anyósjelöltemnek is vannak elég meredek húzásai, nagyanyámról (anyukám anyósa) meg ne is beszéljünk... de az nem úgy van, hogy az anyós mindig bűnös, a meny meg mindig ártatlan.
Kedves 38. válaszoló! Köszönöm szépen a választ! :) Ment a zöld kéz!
Valóban, sokféle ember van, sokfajta szándékkal, én sem vagyok egyébként anyóspárti, mert hallok és tapasztalok is dolgokat...de nem mindig ők tehetnek mindenről, és ahány rossz anyós van, nagyjából annyi rossz meny is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!