Akinek 14-15 évvel fiatalabb testvére van? Milyen köztetek valamilyen kapcsolat? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A fiam 13 éves, most tervezünk egy második gyermeket. Félek, hogy nem lesz köztük semmilyen kapcsolat. Esetleg felnőtt korukra eltűnik a korkülönbség?2009. dec. 30. 10:03
31/34 anonim válasza:
Utolsó vagyok-És féltestvérek vagyunk, de sose vettük figyelembe.Nekem ők édestestvérek, én is nekik :) szeretjük egymást.Igy nagyon jo, hogy ennyi a korkülönbség, örülök neki.És még fiuk is :)Nekik is sok mindent köszönök.
32/34 anonim válasza:
Hugom és köztem 11 hónap van.Álltalában veszekszünk,de szeretjük egymást.Unokatesómék öten vannak testvérek,a legfitalabb egy évvel fiatalabb,mind a legidősebnek a fia,ennek ellenére mindannyian jól kijönnek egymással. két kissebbet úgy szeretik,mind a sajátjukat.Tehát a legidősebb és a legfiatalabb közt 19 év van.
33/34 anonim válasza:
Köztem és a tesóm között 20 év van, ami azért elég ritka... tulajdonképpen semmi bajom nincs vele, de számos konfliktus származott abból, hogy tini koromban állandóan bele akart szólni a neveltetésembe. (pl. hogy bezzeg mikor ő fiatal volt, akkor anyáék nem engedték meg neki ezt meg azt, satöbbi)
Véleményem szerint abszolút nevelés és családi körülmények kérdése az egész.
34/34 anonim válasza:
A legjobb barátnőm és a féltesója között 10 év van. A barátnőm most 13 éves, és imádja az öccsét, és az öccse is nagyon szereti őt :) Szerintem nem lesz semmi, biztos, hogy szeretni fogják egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!