Akinek 14-15 évvel fiatalabb testvére van? Milyen köztetek valamilyen kapcsolat? Bővebben lent.
Szerintem neveléstől nagyon sok függ. Nálunk is nagy a korkülönbség. Én vagyok a legkisebb. Kamasz korukban gondot okoztam tesóimnak, mert ők már mentek volna csavarogni, helyette rám kellett vigyázni. Igazából csak ennyi volt a gond.
Ha szeretetben nevelkednek akkor semmi gond nem lesz, ne aggódj.
Apám többször elvált, és mivel mindig fiatalabb lett az új felesége, a testvéreimmel elég nagy a korkülönbség. Nővérem 12 évvel idősebb nálam, húgom 11 évvel fiatalabb tőlem. Talán nem volt meg soha az a klasszikus együtt fürdünk, együtt kisautózunk testvér kapcsolat, de nagyon szeretem mindkettőt, és igyekszem közös programokat szervezni mind2vel. (Pl. húgom táncversenyeire mindig elmegye, nővéremmel futni járunk, stb.) Ne aggódj emiatt, tényleg a családon múlik. Jó gyerekek jól meglesznek, nyugodtan vágjatok bele.
23/F
Én is azt veszem észre,h pont a kis korkülönbség okoz problémát.pláne ha lány-lány...
Mi nővéremmel öljük egymást a mai napi:D Lopkodjuk egymás ruhát minden ilyesmi...:D
22/L
Pont kamasz lesz a nagyfiad. Elkerülhetetlen néha az összeütközés.
Vigyázz, a kicsi lehetőleg minél kevesebbet érzékeljen abból, különben "átveszi" a Te álláspontodat.
Nálunk anyám elkövette ezt a hibát is. Igaz, ő sok más mellett.
Kapcsolatunk a féltesóimmal ma már nulla.
De, ismétlem, nálunk nagyon sok más probléma is volt, ez csak tetőzte a többit.
Normális esetben a kicsi megy a nagy után, mint a kiskacsa, a nagy pedig imádja a kicsit.
szia én egy 15/L vagyok és a bátyám 28 és nem vagyunk egyáltalán joba...söt nem is beszélünk nem is volt vele semmien családi vagy bármien kapcsolatom.söt én utálom és ö is engem szal mmár nem beszéltem vele olyan 4-5 éve.és nem is vagyok rá kiváncsi egyáltalán..de ez nem minden családban igy van attol füg hogy mien az idösebb és h hogyan viszonyodik az fiatalabbhoz mindjuk velem kedves volt olyan 8éves koromig de utána be bunkosodok és igy én is vele azt ennyi amikor ünnepek van mint pl karácsonyt szülinap szilveszter még akkor nem beszélünk h boldog karácsonyt vagy szülinapot még egy sms sem..
nah nekem ilyen a kapcsolatom a bátyámmal szal rohat szar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!