Akinek 14-15 évvel fiatalabb testvére van? Milyen köztetek valamilyen kapcsolat? Bővebben lent.
Én 16 vagyok, testvérem 3 van. Báttyám 29, másik bratyó 31, nővérem 32. Én amióta élek nagyon szeretem őket. Sose civódtunk. Elvoltunk, mint a befőtt. De most is.
Szerintem nagyon sok minden függ a neveléstől és az egymással kialakított kapcsolattól. Mert ha az egyik nagyon gonosz a másikkal, akkor tuti elrontja az egészet. Persze az is lehet, hogy idősebb korukra kinövik.
Ha tesót szeretnél a fiadnak hajrá. Az egyke gyerekek (sok példát láttam) kissé beképzeltek, nehéz törődniük más emberrel. Azt hiszik körülöttük forog a világ. De még nagy korukban is.
Ha a fiad is szeretne tesókát, akkor nem lesz gond. De ha meg nem akar, akkor majd muszáj lesz neki szeretnie:D.
Csak arra figyeljetek, hogy a kisbabó ne vegye el az összes figyelmet az idősebb fiadtól. Mert ez is vezethet rossz irányba.
Nálunk 13 év a korkülönbség,és a gyerekkorom-a bátyám miatt-nem volt jó.A bátyámat rettenetesen szigorúan fogták,míg nekem mindent megengedtek.Ez azért van,mert addigra anyu változott,rájött,hogy nem kell olyan keményen fogni a gyereket.És ezért a bátyám vert engem,és évekig nem mertem szólni anyuéknak.Mikor szóltam,akkor anyuék kirakták a cuccait a házból,és mehetett amerre akart.Már jóban vagyunk,de a bátyám élete nem jött teljesen rendbe.És tudom,hogy ez az én hibám.De ő is tönkre tette a gyerekkorom,a következményeivel pedig még mindig számolok.Hogyha hasonlóan bánsz velük,akkor szerintem nem lesz semmi baj:)
23/L
12:24
(Bocs az off-ért, de már válaszoltam korábban.) És mi van most a bátyáddal?
12:33!
A bátyámnak van saját lakása,mégis rossz körökben forog,és egy kisiklott életű heroinista.Hiába volt elvonon(4x),visszaszokott.
Köszönöm szépen a sok választ. Nagy öröm számomra, hogy ennyi pozitív példát olvashattam. Próbálkozunk a kis tesóval, az idő majd eldönti, hogy akar-e hozzánk csatlakozni. O:)))
Mindenkinek nagyon békés, boldog Új Esztendőt kívánok!
Én 18/L vagyok. Van 2 tesom, 32 és 33 évesek. Igaz, ez forditottja, de az mindegy.
Nos, mi köztünk soha de soha semmi gond nem volt, nagyon sok mindent kaptam tőlük, mindig megleptek valamivel, mivel kicsi testvér voltam :) Mindig a nyakukban csűngtem.Már régota családjuk van, de ez semmin nem változtatott.Mai napig van, hogy az egyik tesommal megyünk valamerre, nem hagyjuk észrevétlenül egymást. a másik tesóm és felesége engem kértek keresztszülőnek, engem akartak,ennek 3 éve.Sógornőimmel is nagyon jol kijövök, több mindent besélek meg velük, mint anyummal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!