Miért nem akarja anyám, hogy boldog legyek?
Nem akarja, hogy elmenjek bulizni szilveszterkor. Pedig jó tanuló vagyok, segítek itthon mindennap hétvégén takarítók, ápolom a szív beteg öcsémet.
Nem rég elkezdtem futni, erre ő: Gyanús, hogy így elmászkálsz.
Matat a telefonomban. Barátaimat hivogatta hogy hol vagyok.
Mit tegyek?
F16
Köszönöm, de nem fogok várni 2 évig.
Az ablakot könnyebb lenne kinyitni, vagy elhúzni a pic*ába
"Matat a telefonomban" - Az én anyám is megcsinálja, pedig 18 vagyok. :D Egyszerű, töröld ki az SMS- eket, vagy rakd át mappába. A barátaidnak meg írj be álnevet amiről csak te tudod megjegyezni, hogy ki kicsoda, így nem fog tudni hívogatni senkit.
Fel a fejjel, 16 éves fiúnak nem szabad sírni. ;)
Komolyan nevelő apám jobb fej.
Tavaj: Én: Na akkor indulok és... Ő: Igen majd egyszer hazaesel...
Reggel: Öcsém ( nem beteg ) mondja: Bemehetek bazsi szobájába?
N. apán: Hagy most b-t szerintem zakatol a vonat a fejében
Ez hülyeség. Az én anyám is félt, nem enged sehova, de csak jót akar. Nem rossz szülő, akkor lenne az, ha leszarná, hogy mit csinálsz. Szerintem nem az ilyen családból kéne elmenekülnöd..az anyukád normális felfogású és szeret. Azért valljuk be, még csak 16 vagy és nem az a normális, ha valaki összevissza bulizik ennyi idősen. Persze néha elmehetnél, de jézusom..mennyi időd van még. Attól, mert fiú vagy, még az Ő vére vagy, egyértelmű, hogy félt, úgyhogy ne szenvedj.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!