Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van mikor azt erzitek h...

Van mikor azt erzitek h elegetek van mindenbol es legszivesebben ongyilkosok lennetek? Mert velem pont ez van. Senki sem hagy beken. Eddig nem volt igy.13 eves vagy ez normalis?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 21:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
09:56: ajjaj, nem kéne tippet adni ezen az oldalon (sem) az öngyilkosság biztos módszeréhez. Ez hiba volt.
2009. dec. 30. 12:16
 32/33 A kérdező kommentje:
koszonom amiket irtatok..de nagyon sz*** helyzetbe vagyok a szuleim most vallnak es mind a ketten megakarnak vesztegetni...karacsonyra snowboard anyamtol,apamtol laptop de ez nekem nem segit semmit..a karacsonyi ajandekaim felet oda adtam a legjobb baratnomnek akik nehez anyagi hatterben vannak .....van egy testverem o sosincs itthon mindig bulizik valahol vagy fellepesekre jar..igy en mindig csak otthon vagyok egyedul....es rossz erzes amikor hallod h kint a szuleid veszekednek mert apam hajos es ossze szedett vami noket a hajon es azok kuldozgettek a leveleket apamnak...anyam pedig a munkajanak el...ilyenkor egyedul vagyok...van egy baratnom aki tamogat mindenben de neki ezt a gondolatomat nem osztottam meg...koszonom amiket irtatok...es szeretnem ha tudnatok amiket irtatok hatassal van arra h talan meg is meggondolom h az elet egy ajandek..
2009. dec. 30. 12:37
 33/33 anonim ***** válasza:
54%

Figyelj csak, a versíró vagyok, a nevem Salima.

Írtam neked a szüleim válását.

Hidd el, jobb lesz, ha elválnak, addig nem lesz könnyű, de aztán minden rendben lesz. Most mind feszültek, és sajnos néha a gyereken vezetik le.

Azt javaslom , maradj a mamáddal, az apádnak ahogy látom a családnál a nők többet érnek, kiszámíthatatla.

Meglátod, ha eltelik a válás után némi idő, a mamád megnyugszik majd, ezt tapasztalatból mondom. Sokkal közelebb fogsz hozzá kerülni, mint most. Az egyedülálló anyák mindent megosztanak a gyerekkel, mert nincs más. Az én anyukám sokkal nyitottabb lett felém, mindent megbeszéltünk.

Hidd el, nem a munkájába fog menekülni. Most van rá oka, egy rossz házasság tönkre tudja tenni az embert.

Minden rendben lesz. Ha van egy igaz barátod, mint írtad, ne titkolj előle semmit, akkor nem segíthet. Próbáld a válás alatt lekötni magad, hogy ne sokat légy otthon, ne halld a vitákat. Pl: járj el sportolni, mozi...de soha ne egyedül.

2009. dec. 30. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!