Van mikor azt erzitek h elegetek van mindenbol es legszivesebben ongyilkosok lennetek? Mert velem pont ez van. Senki sem hagy beken. Eddig nem volt igy.13 eves vagy ez normalis?
Nekem is voltak mar rosz pillanataim, oram, heteim, honapjaim, de ilyesmi sose jutott eszembe. Megszokni probaltam, de elfogtak. Megbeszeltuk, visszaallt a regi rend. De az ongyilkossagot mar nem vonhatod vissza, ha egyszer megcsinaltad... Esetleg nem jarsz sikerrel, kiugrasz te is az ablakon mint az a masik szegeny lany aki ebbe menekult, de megis tuleled. Nah, akkor mit csinalsz? Mar semmit, mert mar megnyomoritottad magad. Azzal semmi sem lesz jobb. Esetleg csak mindenki sajnalni fog... De az NEM megoldas!! Lepj tovabb a problemakon, probalj meg minnel boldogabban elni!
Tudod, a pohar nem felig ures, hanem felig tele. Csak optimistan!
21 47 es félreértettél én tényleg beküönnyeztem mikor olvastam hogy mien rossz lehetet ez!!!
én nagyon érzelmes vagyok sajnos és azért irtam ezt és nem röhögésből
16 éves rocker vagyok konzervatív családban. Én tudom mi az hogy sok ;)
én meg konzervatív, rokker családba...az se sokkal könnyebb :d
22:14-es,akkor bocsi.Valamiért félreértettem!
Valahogy úgy jött le az írásodból.nem tom miért!
Jó hogy vannak ilyen érzelmes emberek is a földön!!
Nem bántani akarlak de őszintén soha nem értettem azokat akikben ez a gondolat felmerül.
24 éves vagyok, törtnt velem már 1-2 igencsak szar dolog, voltak rossz napjaim, hónapjaim, nagyon nagyon rosszak. De soha nem jutott eszembe hogy öngyilkos legyek. Ezt most nem hencegésnek szánom vagy ilyesmi, egyszerűen csak furcsa, hogy mennyire mások az emberek. Nem tudom elképzelni mi vihet rá valakit arra hogy tényleg megtegye, vagy csak gondoljon rá. Nekem ez nem megoldási lehetőség. Szomorú dolog, hogy ilyen fiatalon ez jár a fejedben.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!