Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van mikor azt erzitek h...

Van mikor azt erzitek h elegetek van mindenbol es legszivesebben ongyilkosok lennetek? Mert velem pont ez van. Senki sem hagy beken. Eddig nem volt igy.13 eves vagy ez normalis?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 21:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
23 vagyok, régóta ezt érzem..
2009. dec. 29. 21:56
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is voltak mar rosz pillanataim, oram, heteim, honapjaim, de ilyesmi sose jutott eszembe. Megszokni probaltam, de elfogtak. Megbeszeltuk, visszaallt a regi rend. De az ongyilkossagot mar nem vonhatod vissza, ha egyszer megcsinaltad... Esetleg nem jarsz sikerrel, kiugrasz te is az ablakon mint az a masik szegeny lany aki ebbe menekult, de megis tuleled. Nah, akkor mit csinalsz? Mar semmit, mert mar megnyomoritottad magad. Azzal semmi sem lesz jobb. Esetleg csak mindenki sajnalni fog... De az NEM megoldas!! Lepj tovabb a problemakon, probalj meg minnel boldogabban elni!

Tudod, a pohar nem felig ures, hanem felig tele. Csak optimistan!

2009. dec. 29. 21:57
 13/33 anonim ***** válasza:
39%
14 vagyok és amikor magamalatt vagyok (veszekedés ) akkor ezt érzem de már volt hogy nagyon közel voltam hozzá ..... de valamikor csak összevagdosom magam azttán annyi de sokszor van ez velem is .... kitartás ésmá feladtam te neadd fel !
2009. dec. 29. 22:03
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

21 47 es félreértettél én tényleg beküönnyeztem mikor olvastam hogy mien rossz lehetet ez!!!

én nagyon érzelmes vagyok sajnos és azért irtam ezt és nem röhögésből

2009. dec. 29. 22:14
 15/33 anonim ***** válasza:
75%
Igen, egy párszor már megfordult a fejemben!
2009. dec. 29. 22:19
 16/33 anonim ***** válasza:
87%

16 éves rocker vagyok konzervatív családban. Én tudom mi az hogy sok ;)

én meg konzervatív, rokker családba...az se sokkal könnyebb :d

2009. dec. 29. 22:36
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

22:14-es,akkor bocsi.Valamiért félreértettem!

Valahogy úgy jött le az írásodból.nem tom miért!

Jó hogy vannak ilyen érzelmes emberek is a földön!!

2009. dec. 29. 22:38
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak próbáld megoldani legjobb tudásod szerint a problémáidat.Ha a családon belül nem megy, kérj segítséget kívülröl.Én 36 éves vagyok, soha sem volt ilyen érzésem,de gondjaim igen.Nincs olyan gond ami ne oldódna meg előbb utóbb.13 vagy ez még csak a kezdet, sok gond probléma vár még rád.mindegyiknél nem lehetsz öngyilkos.csak tarts ki és ne gondolj ilyenekre inkább a megoldáson törd a fejed!:)sok sikert!
2009. dec. 29. 22:40
 19/33 anonim ***** válasza:
59%
Én is gyakran gondolok erre a gondjai miatt. Pedig életem legszebb korszakát élhetném, tanítok, 2 éve mentem férjhez. Sajnos nem jön a baba, hormonok miatt híztam 30 kg-ot, a férjem elhallgatott a múltjából dolgokat amik most derülnek ki és persze hatással van anyagilag a jelenünkre és a jövőnkre. Albérletünkben már csak 1 évig lakhatunk (kis falu nincs is lehetőség másikat találni) hitelt kellene felvenni de nincs önerőnk meg ott a kedves férjem anyagi baja is!! Hát így teljen békésen az ünnep? Nem hittem hogy 28 éves koromra az öngyilkosság gondolata szinte hetente eszembe jut. Remélem adódik hamar valami megoldás mert kezdek idegileg tönkremenni!!!!
2009. dec. 29. 22:53
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántani akarlak de őszintén soha nem értettem azokat akikben ez a gondolat felmerül.

24 éves vagyok, törtnt velem már 1-2 igencsak szar dolog, voltak rossz napjaim, hónapjaim, nagyon nagyon rosszak. De soha nem jutott eszembe hogy öngyilkos legyek. Ezt most nem hencegésnek szánom vagy ilyesmi, egyszerűen csak furcsa, hogy mennyire mások az emberek. Nem tudom elképzelni mi vihet rá valakit arra hogy tényleg megtegye, vagy csak gondoljon rá. Nekem ez nem megoldási lehetőség. Szomorú dolog, hogy ilyen fiatalon ez jár a fejedben.:-(

2009. dec. 29. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!