Engednétek az apának, hogy lássa a fiait több, mint 1 év kihagyás után? Mit mondanátok a gyerekeknek?
Teherbeestem a legkisebbel, õ akarta megtartani, én akkor már gondoltam, hogy ebbõl válás lesz.
de azért megszülted, hogy megtartsd a pasit...
28 Felesleges egyszer is találkozniuk. Minek, hogy a nagy megint reménykedjen? hogy lesz apja? meg álldogálni fog az ablak előtt a maga majd 6 évével, hogy hátha jön az apukám, hátha.És hát apuka nem jön, mert ippeg bólingozik az ujszerzeményű nőcijével. A gyerek meg majd úgy éjfél felé álombasírja magát. És következő nap ujra lecövekel az ablak előtt. Aztán egy idő mulva már nem fog. Csak nem felejtett el engem? és ezt a kérdezőnek végig kelljen nézni?
Erre senkinek nincs szüksége.
31 Lehet, hogy csak egy oldalról ismerjük a történetet, de én nem vagyok kíváncsi olyan oldal szövegére, aki képes volt nem ellátni a gyerekeit.Nem gondoskodia róluk. Hanem meg kellett várni, míg egy vadidegen ember(bíró) nyökögjön egy itéletet, és csak azután volt hajlandó fizetni.
Hát ne is haregudj, engem az ilyen ember véleménye nem érdekel.
34: Az én szüleim 7 hónapos koromban váltak el, és párhavonta egyszer láttam az apámat, aki mint számomra idegen ember, elmente után egyáltalán nem úgy hiányzott nekem, mintha a velem élő apukám lett volna, sőt, egy távoli ismerős volt aki egyáltalán nem hiányzott.
Nem értem, mért feltételezitek a két végletet: jaj, mi baja lesz a gyereknek attól, ha egy vadidegennel kell találkozniuk - ugyanakkor: jaj, egyszer találkozna vele (igen, egy vadidegennel), de másfél óra múlva úgy fel lesznek ettől zaklatva, mintha az eddig velük élő legközelebbi hozzátartozójuk menne el...
Egyik elképzelés sem reális, pláne együtt nem valósulhat meg a kettő.
31 Nézz meg egy 4 éves egyedülálló szülő gyerekét, akinél mondjuk nincs egy nagyszerű napgypapa, vagy nagymama. A nő éjjel-nappal melózik, ha nagy ritkán kijut a játszótérre a 4 évers kisfia mindenkiben az apját keresi. Minden pasiben akit lát. Te vagy az apukám?
Hozzám volt már olyan, hogy kisgyerek oda jött és megkérdezte, hogy: te vagy az anyukám? szerencsétlen gyerek apja majd elsülyedt és a fájdalomtól kettőig nem látott.Végtelenül sajnáltam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!