Elköltöztünk a szüleimtől albérletbe. Ők viszont így nem tudják a házat fenntartani. Nem tudok én sem minden hónapban pénzt adni nekik, hiszen fizetnem kell az albérletet, rezsit, a gyerekeknek étel, ruha, stb. Nem tudom, mit tegyek?
Mi ezért ragadtunk már öt éve anyósnál, mert van egy 190nm-es háza, amit egyedülállóként a naplopó munkakerülő lányával együtt nem tud fenntartani nélkülünk. Pedig mi is mennénk, és hamarosan megyünk is innen, mert egyébként már tarthatatlan a helyzet és muszáj lesz eltekinteni attól a saját családunk békéje érdekében, hogy ő mit hogy fog ezután csinálni.
Az eladás az elmúlt öt évben nem sikerült, senki sem akar ekkora házat venni, de sajnos az az általános, hogy ha nem Budapesten van az a ház/lakás, akkor pang a piac... ez van.
lakásba költöznek. Nem is értem, amikor eltartott voltál, akkor azt hogy bírták? Most könnyebb lesz, mert nem kell majd fűteni, de minden más a saját fogyasztásuk, azt sem tudják fizetni??
Vagy vállalnak pluszmunkát, ami nem megterhelő (pl. gyerekvigyázás, ha van kert, az jó), vagy csökkentik az igényeiket, legvégső esetben meg a házat lakásra cserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!