Haragudnátok a férjetekre, ha a szüléseteknél nem segített volna bent a kórteremben nektek?
én 27 vagyok, már nálunk benn volt az elején az édesapám..a lényegi (kitolás szakasz) résznél kiment
úgyhogy majd 30 éve is "szokás" volt
egyébként én szeretném, nem azért mert könnyebb, hanem azért, hogy ő is részese legyen a gyermeke születésének, ha ő is szeretné..
engem nem zavar ha "megalázó" helyzetben lát. Nem érzek szégyent a férjem előtt.
Tobb dolog miatt sem szeretnem ha a ferjem bent lenne.
A legfontosabb, hogy a "legnehezebb" helyzetben nem tud segiteni a azzal hogy masziroz. De mindig azt kerdezne -jol vagy? szivem minden oke? Nekem meg lenne erom nyugtatgatni, hogy persze szivem minden oke ne agodj csak most nyomnom kell bocsi.....
Nem erőszakolnám rá, mert tudom, hogy nem bírná. Fel sem hánytorgatnám, mert ugye te sem szívesen tennél/élnél át olyat, amit nem bírsz.
Ha mindenki így gondolkozna, hogy mert akkor kire számítson ha nem a párjára, akkor közlöm: akkor kb. a társas kapcsolatok fele mint olyan, nem is létezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!