S. O. S Mit tegyek, tényleg anyukámnak van igaza?
17 éves(lassan 18) lány vagyok. Egy ideje összebarátkoztam az egyik osztálytársammal(lány), aki eddig meghívott 2-szer hozzájuk bulzni. Mindkét buli nagyon jó volt, de anyukám egyszer sem engedte, h ott aludjak nála. Most elhívtak szilvszterezni, és anyukám először el sem akart engedi, majd azt mondta, h megint úgy elenged, ha jönnek értem hajnalban.(az osztálytársam 15 km-re lakik tölünk)
Nem értem miért csinálja ezt, mindkét alkalommal józanul jöttem haza, nem cigizem, nincs velem gond a suliban.
Mit mondjak neki, h elengedjen???
Vagy neki van igaza. Azt mondja, h nem ismeri ezt a lány,ami igaz, mert csak párszor találkoztak eddig a koleszban. Mit tegyek??
Segítsetek!!!
Nem akarok balhét, úgyhogy nem feszegetem a témát.
Am meg próbáltam beszélni neki az ottani "barátaimról", de vhogy soha nem érdekelte ez a téma
beteges. Anyukád inkább kávézik hajnalig, csak azért hogy elkocsikázhasson a 18 éves nagylányáért, valamikor hajnali 4-kor..
én 17 évesen már a barátommal mentem kettesben nyaralni, piálhattam is, az ilyenek nálunk akkor már rég nem volt téma.
Szia!
Szerintem meg az előző a beteges!
Anyukád szeret, és félt!
Igaz, hogy most nem így gondolod, de nem maradsz le semmiről ha hajnalban érted mennek és hazavisznek!
Tizenévesen én is megküzdöttem a bulizásért, volt hiszti, és balhé is rendesen. Pedig akkormég nem is volt ennyire durva az éjszakai élet mint manapság. Én sem értettem miért szívózik anyu néhány óra miatt! Aztán mikor megszületett a kislányom egyszerre megértettem mindent! Olyan határtalan szeretet, és féltés költözött belém, hogy legszívesebben soha sehová nem engedném el magam mellől. Még csak egy éves, úgyhogy még van pár évem, hogy szokjam a gondolatot, hogy egyszer bulizni és pasizni fog.
"én 17 évesen már a barátommal mentem kettesben nyaralni, piálhattam is, az ilyenek nálunk akkor már rég nem volt téma."
jó nevelés, gratulálok a szüleidnek. te vagy beteges kisanyám, meg a szüleid, de nem is kicsit.
En azt nem vagom hogy valakit a kozel lako baratnohoz elengednek ottaludni (akitol siman hazamehet buli utan) aki meg messzebb lakik es macerasabb lenne hazamenni vagy egyszerubb lenne buli utan csak beesni az agyba hhoz meg nem....csak nekem nem vilagos ez a logika? :)
Bocs, nem tudok erdemben valaszolni, mert mar mindent elmondtak elottem :)
puszizlak es jo szilvesztert barhol is unnepled :)
képzeld nem lettem se drogfüggő, se alkoholista.
Jah és egyetemre járok, ahol 4,5-ös az átlagom. És nem fizetősön. A barátommal meg már 4 éve eggyütt vagyunk. Szóval hidd el, nincs gond a neveléssel. Attól, hogy neked kimaradt jópár élmény az életedből.
Na, látom a vita ide is betört.
Mindkét félnek van igazsága. Aki azt írta, hogy 17 évesen ment a barátjával nyaralni, annak abban, hogy mért kéne a szülőnek hajnalokig várnia a gyerekére. Ha elég nagy, hogy bulizni tudjon, akkor elég nagyon ahhoz is, hogy hazajöjjön. 17 évesen meg már elég nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!