Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válaszolnátok őszintén?

Válaszolnátok őszintén?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok. A szüleim kicsi korom óta alig foglalkoztak velem, inkább leültettek a gép elé.

Nemrég lett vége egy egyéves kapcsolatomnak, s azt vettem észre, hogy pár hónap múlva lány engem nem szexuálisan érdekel, hanem az, hogy törődjön velem, figyeljen rám.. S egy idő után a kapcsolat működésképtelen lett.

Azt is észrevettem, hogy azok a legjobb barátaim, akik figyelnek rám, meghallgatnak miközben én ezt nem nagyon tudom viszonozni, viszont az ő társaságukba érzem magam legjobban.

Betegesen ragaszkodom a figyelemre? Mit tehetnék? Nem mehetek bele egy párkapcsolatba, csak, hogy figyeljenek rám, érdeklődjenek felőlem..

2014. máj. 20. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem vészes. Keress egy olyan típust akiben a szülői én jobban megvan mert te gyermek énnel rendelkezel,ergó keress egy olyat aki törődő típus kicsit akár irányító(de nem túlságosan mint pl. érzelmi zsarolás)igyekezz másokat cserébe meghallgatni ha már ők is meghallgatnak téged(az sem baj ha nem figyelsz van akinek az is elég ha meghallgatják) a csaj aktívabb volt szexuálisan mint te és ennyi nem kell mindenbe a gyerekkort belemagyarázni(akkor sem ha igaz), mert akkor rákattansz és belesüllyedsz az elemezgetésbe ahelyett hogy előre mennél
2014. máj. 20. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
felott vagy oszd ki anyadekat hogy mit tttek erted 19 eves korodik kerd oket szamon ulj le veluk beszelgess veluk probald kimutatni hogy szereted oket!
2015. jan. 29. 20:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogyan ossza ki?:)
2015. jan. 29. 23:08
 14/14 anonim ***** válasza:
hogy szeretne ha kicsit foglaloznak vele szeretne kozelebb kerulni hozzajuk mert szuksege van rajuk !ahogy latoom ennek a sracnak szeretet hianya van es szerintem ezt normalis csaladban meg lehet beszelni :)
2015. jan. 29. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!