Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszolnátok őszintén az alábbi kérdésre?
Adott egy kissé anyagias nő és jómódú párja. ( 25- 35 évesek)
A nő másfél év után megcsalja a férfit és otthagyja egy 2 BMW-s pasasért. Később - fél év után - ezt megbánja és visszakuncsorogja magát az előzőhöz. Folytatódik a dolog.
Ti mit gondoltok egy ilyen kapcsolatról? Valódi érzelmeken alapul? Hogy fogadhat vissza valakit egy férfi egy ilyen megalázás után és van-e jövője így ennek?
Na erre szokták azt mondani, hogy a szerelem nem vak, hanem teljesen hülye! Én is már megtapasztaltam sajnos :(
A férfi részéről nagyon is valódi érzéseken alapul, a nő pedig egy anyagias r*banc
Az ilyen nők miatt még én is szégyellem magam!
De sajnos az ilyeneket mindig annyira szeretik! Pedig van sok normális nő is de őket meg alig van aki megbecsüli!
Ő mondta, hogy azért hagyta el, mert csak egy autója van? Nem biztos, hogy a kocsik számának bármi köze van a dolghoz.
Ettől függetlenül nem értem az ilyet..mármint a nőt se, de a férfit méginkább, hogy képes visszafogadni valakit, aki fél éve elhagyta egy másik férfiért.
Szóval érthetetlen, de számomra ehhez az egészhez semmi köze a kocsiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!