22 évesen gyártósoron vagyok 4 műszakba, nem késő visszamenni tanulni?
Érettségim van, plusz egy felsőfokú Okj képzésem. Már nem akartam tanulni,mert nem szerettem. Aztán bekerültem a mostani munkahelyemre, 4 műszak van havi 1 hétvégi szabadnapom van , kemény fizikai munkát végzek munka után teljesen kivagyok ütve és 1 hónapos szerződést kötnek velünk :(
Arra gondoltam, hogy így munka mellett leteszem jövő májusba a felsőfokú érettségit , és utána elemnnék fősulira vagy egyetemre, ki is néztem egy szakot , 6 félév. Keresztanyám szólt, ha elvégzem mehetek az ő cégéhez irodába dolgozni, ő ott vezető és segítene. Másrészt pedig már úgyérzem elkéstem ezzel a tanulásos dologgal, amikor ott volt tizen évesen a lehetőség nem tanultam... Ti mit tennétek? Nem vagxok még elkésve? Nem egy soron szeretném leélni az életem.
En 38 evessen vegeztem az egyetemen es nem bantam meg
20 eveimben szultem anya lettem aztan 3 gyerek utan megjott a kedvem a tanulashoz.
Tobb idos evfolyamtarsam volt 40 korul masodik diploma carrier valtas.
Soha nem keso tanulni es diaknak lenni jooooo
Dehogy van későn!!!!
Édesapám 45 évesen ment el felsőoktatásba tanulni, a szomszédom 2 diplomát csinált meg 40 felett..
Sosem késő
Szeribtem ideje belevágnod, rengeteg veled korabeli kezdi ám a sulit, nálunk ano sok 3-4 évvel idősebb tanult az évfolyamon.
Hogy épül fel a 4 műszak??? Ilyenről még nem hallottam
Hányszor íratnak alá hőnapos szerződést? Ez jogilag ingatag lábakon áll, hiszen csorbul a munkavállalő jogos érdeke:( mégis van kiskapu, egyébként csak érdekel..űgyis a munkáltatóná az előny.
Van olyan csoporttársam, aki elmúlt 40 éves.
Nincs vele semmi baj, soha senki nem nézte ki, és vannak haverjai.
...is az egyetemen.
Ráadásul évfolyam elsők között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!