Miért nem kaptam semmit anyósoméktól születésnapomra?
Olyan rosszul esik. Nem vágyok nagy ajándékra, de egy szál virágnak örültem volna.
Mindig veszek anyósomnak is, sógornőmnek, a fiának is ajándékot.
Tudom, hogy másnak nagyobb gondja is van ennél, és lehet, hogy a kelleténél érzékenyebb is vagyok, de tényleg rosszul esik.
Legközelebb könnyedén megfeledkezhetsz te is a születésnapjukról!:)
Szerintem amúgy nem nagyon kedvelnek...
2-es köszönöm szépen :)
Különben nem hiszem, hogy elfelejtették, mert még beszéltünk is egy ajándékról, amit kaptam, akkor leeshetett volna nekik.
Boldog szülinapot!:-)
Én nem birok linkelni,de de ha tudnák,akkor betettem volna ide sok macis képet.
Te is feledkezz meg az ő szülinapjukról.
Tegyél rájuk magasról. Azok akiket szeretsz és akik viszont szeretnek igazán, felköszöntöttek, a többieket meg le kell sajnálni.
A névnapomat idén MINDENKI elfelejtette és bár sosem voltunk nagy névnapozós család, mindig felköszöntöttük egymást legalább szóban. Anyukámnak is csak úgy jutott eszébe, hogy elmondtam neki, hogy este névnapozni megyek a párommal (beülünk egy sütire valahova). Rosszul érezte magát, hogy elfelejtette, a nagymamámnak is csak másnap jutott eszébe. Egyes egyedül a párom köszöntött fel aznap. Hát istenem. Annak ellenére sem esett jól, hogy sosem ünnepeltük igazán ezt az alkalmat. Túltettem magamat rajta, ez van. Tégy te is így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!