Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a férjemnek...

Hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy büdös a szája? /Egyszer már megmondtam neki/

Figyelt kérdés
Mikor összekerültünk még semmi baj nem volt. Aztán elkezdtek romlani a fogai /lehet a mandulája sincs rendben/ betegesen fél az orvosoktól. Az sem érdekelte ,hogy 2 éve megmondtam neki, hogy nem csókolózok vele. Ott tartok, hogy szégyellem az ismerőseim előtt, inkább egyedül, barátnővel megyek mindenhová. Ma a lányom mondta, apa olyan ciki, nem szeretné, ha a barátnőivel beszélne. Amúgy rendkívül család centrikus, mindenhez értő ember. Ha nem dolgozik akkor a TV nézés a hobbija. Anyám szerint ez nem válóok. A mindennapokban egyébként annyira nem zavar a dolog, nincs intimítás, aludni is külön alszunk. Megpróbáljam még helyrehozni ezt a kapcsolatot vagy már egészen vége?
2014. máj. 17. 22:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
90%
0:38-as te aztán remekül kiemelted az egész sztori meg a válaszadók hozzászólásai alapján a lényeget - egyébként nagyon praszt megnyilvánulás volt.
2014. máj. 18. 07:14
 22/39 anonim ***** válasza:
12%

0:06-os, emiatt nem sekélyes a csaj? Tényleg nem, mert b.nkó. Hogy mondhat ilyet az apjára? Szidalmazás helyett pl. ő is segíthetne.

Jó, azért a pasasról is van véleményem, de ha valaki betegesen fél az orvostól, akkor bromi nehéz elrángatni - de el lehet.

2014. máj. 18. 07:17
 23/39 anonim ***** válasza:
0%

Nekem kihúzta egy állat fogorvos a bölcsességfogamat, 2 hónapig szájzáram volt tőle, és 1 hónapig Cataflamon éltem.

Előbb fognak engem elhamvasztani, minthogy még egyszer fogorvoshoz menjek így.

Fogorvos távoli ismerősöm elmondta, mindenkinek más a csontozata, valószínű az enyém túl erős, ezért volt ez.

Meg az idegzése is más minden embernek, a nővéremnek pl érzéstelenítés nélkül húzták ki a fogát, alig fájt neki.

Ha komolyan érdekel a férjed, és szereted őt, utánanézel, mi lehet vele.

Nekem ha ilyen feleségem lenne, már az elején kibukott volna, eleve nem lennénk együtt.....

2014. máj. 18. 07:58
 24/39 anonim ***** válasza:

Az erős szájszag az betegség.

Ha nem mos fogat az ember akkor sincsen erős szájszag.

Amúgy ez nem válóok.Mindent rendbe lehet tenni!Ez a baj a mai emberekkel hogy egyből válnának el....de akkor mi a fenének házasodnak?A problémák nem azért vannak hogy ott hagyjuk őket hanem azért vannak hogy megoldjuk.Legkönnyebb kilépni a házasságból gyáva féreg módon....Mivel a férjed,így még sok esélyt megérdemel,ülj le vele és beszélgess el vele erről.Ez a különalvás is... De azért néha együtt alszotok?

Esetleg a lányod nem segítene neki megmondani?Gyermeki őszinteség határtalan! :)

2014. máj. 18. 08:28
 25/39 anonim ***** válasza:
20%
Aki lebunkózta a kislányt, annak van gyereke? Tudja, hogy a gyerekek még őszinte lények, és ha neki ciki az apja, akkor attól még bunkó??
2014. máj. 18. 08:30
 26/39 anonim ***** válasza:
32%
Bocsánat, kihagytam a nemet. Attól még nem bunkó!
2014. máj. 18. 08:37
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Úristen olyanokat olvasok itt :S

Csak az én családom nem prűd de komolyan? :S :O

22 éves vagyok de mi mindent elmondunk egymásnak pironkodás szégyen nélkül :S minek legyek zavarba a saját családomban :O

semmi úristen megmondod neki azt kész nálunk is volt olyan apa megjegyezte húú fiam menjél mossál fogat mert nem tudom mit ettél vagy fordítva...

fúúú nem csoda hogy ennyi állszent embert van még a családjával se tud kommunikálni -.-

2014. máj. 18. 08:41
 28/39 anonim ***** válasza:
91%

Hát ha ez csak a jéghegy csúcsa és valójában a probléma vele, hogy nagyon más az intim higiénéje és az egészségével nem törődik, akkor nem vagytok összeillők szerelmi partnernek.

De konkrétan miről is van szó?

Nem jár fogorvoshoz pedig kezelésre szorulna?

2014. máj. 18. 10:01
 29/39 anonim ***** válasza:
23: Nekem is gondom volt a bölcsfogműtéttel, 2 hónapig nem bírtam rágni, azután is csak puha dolgokat, és évekkel utána is fáj. Megsértették az ideget, amit nem lett volna szabad, és sok év, mire regenerálódik, de nem vállalják el, hogy hibáztak, azt mondják, én vagyok érzékeny.:S
2014. máj. 18. 10:03
 30/39 anonim ***** válasza:
95%

Persze, persze, megszoktuk már, hogy itt a gyakorin mindenki mennyire tökéletes. Nem tudom, mit szólnátok, ha a ti férjeteknek bűzölögne a szája. Na, már nem is olyan vicces, mi? Édes istenem...

Sürgősen próbálj meg rá erősebben hatni, kérdező, mert ez a probléma egyre csak rosszabb és rosszabb lesz. Nyilván nem kell elválni, de elég kiábrándító gond ez.

2014. máj. 18. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!