Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a férjemnek...

Hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy büdös a szája? /Egyszer már megmondtam neki/

Figyelt kérdés
Mikor összekerültünk még semmi baj nem volt. Aztán elkezdtek romlani a fogai /lehet a mandulája sincs rendben/ betegesen fél az orvosoktól. Az sem érdekelte ,hogy 2 éve megmondtam neki, hogy nem csókolózok vele. Ott tartok, hogy szégyellem az ismerőseim előtt, inkább egyedül, barátnővel megyek mindenhová. Ma a lányom mondta, apa olyan ciki, nem szeretné, ha a barátnőivel beszélne. Amúgy rendkívül család centrikus, mindenhez értő ember. Ha nem dolgozik akkor a TV nézés a hobbija. Anyám szerint ez nem válóok. A mindennapokban egyébként annyira nem zavar a dolog, nincs intimítás, aludni is külön alszunk. Megpróbáljam még helyrehozni ezt a kapcsolatot vagy már egészen vége?
2014. máj. 17. 22:52
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó.. nem hinném hogy emiatt sekélyes a kérdező lánya! Ez tudod milyen kínos és kellemetlen tud lenni?!
2014. máj. 18. 00:06
 12/39 anonim ***** válasza:
80%
Egy apa csak büdösszájú lehet, vagy verekedős alkesz?
2014. máj. 18. 00:09
 13/39 anonim ***** válasza:
78%

Válóok?! Pf. A mai házasságokban sokszor úgy állnak hozzá az emberek egymáshoz hogy "jé valami egészségügyi problémád van? akkor már itt sem vagyok inkább keresek mást." A 'jóban rosszban' kijelentésre emlékszik még valaki egyáltalán?

A legtöbb válaszolóval egyet értek és amúgy érthető hogy így nem akarod megcsókolni, de azt nem értem miért adnád fel ilyen könnyen. Lehet hogy mélyebb probléma van a háttérben kettőtök között ha már régóta nincs intimitás köztetek.

De a problémákat megoldani kell nem pedig elfutni előlük.

Az mindkettőtök dolga hogy figyeljetek egymásra de ha ő nem akarja látszólag, akkor neked kell kezdeményezni és próbálkozni avval hogy normálisabb legyen a kapcsolat.

Sok minden állhat a háttérben. A száj pH-jának a felborulásától kezdve refluxig vagy baktériumokig bármi. Sokszor szokott ludas lenni a rossz fogkrém választás, de egy kivizsgálás mindenképp kellene. Pl a kemikáliákkal teli fogkrémek helyett ajánlom a biola fogkrémjeit vagy a Dr. Hauschka fogkrémeket. (Ugyanis a száj pH-ja elég érzékeny és Mo-n sajnos sok olyan összetevő is forgalomban van a fogkrémekben amiket tőlünk nyugatabbra már betiltottak.)

2014. máj. 18. 00:18
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát már pedig én elráncigálnám az orvoshoz. Ha törik, ha szakad, különben ultimátumot adnék neki. Nem a rossz lehelet miatt elsősorban, hanem mert annyira hülye, hogy nem megy el, holott lehetnek komoly egészségügyi gondjai.

Vedd rá.

2014. máj. 18. 00:23
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

"A mindennapokban egyébként annyira nem zavar a dolog, nincs intimítás, aludni is külön alszunk. "

Na ez a legnagyobb baj! Hogy ez így neked is megfelel, és csak az zavar, hogy más mit szól hozzá.

Ha a szép rábeszélés nem megy, akkor:

"Drágám, olyan büdös a szád, hogy a világ végére megyek, ha nem ész el orvoshoz HOLNAP!!!!"

2014. máj. 18. 00:32
 16/39 anonim ***** válasza:
7%
Bar az én édesapámnak is ennyi hianyossága lenne...meghalt ugyanis. Igenis sekélyes!
2014. máj. 18. 00:33
 17/39 anonim ***** válasza:
81%

Kedves #13: "Válóok?! Pf. A mai házasságokban sokszor úgy állnak hozzá az emberek egymáshoz hogy "jé valami egészségügyi problémád van? "

A kérdező nem a szájszag miatt akarja elhagyni, hanem azért, mert olyan igénytelen, gyáva nyúl, hogy egy egyébként jól kezelhető problémát nem akar megoldani.

HATALMAS különbség!!!!!!

2014. máj. 18. 00:34
 18/39 anonim ***** válasza:
79%
Ennyi erővel senki ne mosson többet fogat, mert mindenkinek vannak halott rokonai.
2014. máj. 18. 00:38
 19/39 anonim ***** válasza:
90%
Sokat dohányzik ? Bár az is lehet ,hogy ínysorvadása van . Édesapámnak ínysorvadástól van szájszaga ,de ezt tudja is és a rágó ,tic-tac mindig ott a zsebében . Ami érdekelne ,hogy a férjedet nem zavarja ,hogy külön alszotok ?Nincs intimitás ? Akkor ő sem teperhet különösen ,hogy redbe jöjjenek a dolgaitok !
2014. máj. 18. 06:20
 20/39 anonim ***** válasza:
17%

Azért sajnálom szegény férjedet, jó kis társat választott, aki ahelyett, hogy segítene, inkább undorkodik és távolodik tőle.

1. A nem akar orvoshoz menni nem mentség, fogod, és elrángatod, ennyi (barátom sem akart, de addig veszekedtem - nem szokásom, de nem volt több erőm érvelgetni, és már nem tudtam higgadtan kezelni a makacsságát - vele, míg elmentünk; jókor, mert akkorra már 39 fokos láza volt).

2. Ha a férjemnek bármi baja lenne, agyon rágnám a fülét, vagy tudtán kívül bejelenteném dokihoz - ha megharagszik, pont leszrom, majd megbékél -, de nem úgy oldanám meg, hogy jó, akkor nincs csók, külön megyek, stb. Szánalmas a hozzáállásod

3. a lányotok meg b.nkó felszínes liba, milyen jogon cikizi le az apját? Én úgy kiosztottam volna, hogy csak les.

Váláson gondolkodás helyett pedig jó lenne, ha a megoldáson törnéd a fejed...

2014. máj. 18. 07:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!