Hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy büdös a szája? /Egyszer már megmondtam neki/
Válóok?! Pf. A mai házasságokban sokszor úgy állnak hozzá az emberek egymáshoz hogy "jé valami egészségügyi problémád van? akkor már itt sem vagyok inkább keresek mást." A 'jóban rosszban' kijelentésre emlékszik még valaki egyáltalán?
A legtöbb válaszolóval egyet értek és amúgy érthető hogy így nem akarod megcsókolni, de azt nem értem miért adnád fel ilyen könnyen. Lehet hogy mélyebb probléma van a háttérben kettőtök között ha már régóta nincs intimitás köztetek.
De a problémákat megoldani kell nem pedig elfutni előlük.
Az mindkettőtök dolga hogy figyeljetek egymásra de ha ő nem akarja látszólag, akkor neked kell kezdeményezni és próbálkozni avval hogy normálisabb legyen a kapcsolat.
Sok minden állhat a háttérben. A száj pH-jának a felborulásától kezdve refluxig vagy baktériumokig bármi. Sokszor szokott ludas lenni a rossz fogkrém választás, de egy kivizsgálás mindenképp kellene. Pl a kemikáliákkal teli fogkrémek helyett ajánlom a biola fogkrémjeit vagy a Dr. Hauschka fogkrémeket. (Ugyanis a száj pH-ja elég érzékeny és Mo-n sajnos sok olyan összetevő is forgalomban van a fogkrémekben amiket tőlünk nyugatabbra már betiltottak.)
Hát már pedig én elráncigálnám az orvoshoz. Ha törik, ha szakad, különben ultimátumot adnék neki. Nem a rossz lehelet miatt elsősorban, hanem mert annyira hülye, hogy nem megy el, holott lehetnek komoly egészségügyi gondjai.
Vedd rá.
"A mindennapokban egyébként annyira nem zavar a dolog, nincs intimítás, aludni is külön alszunk. "
Na ez a legnagyobb baj! Hogy ez így neked is megfelel, és csak az zavar, hogy más mit szól hozzá.
Ha a szép rábeszélés nem megy, akkor:
"Drágám, olyan büdös a szád, hogy a világ végére megyek, ha nem ész el orvoshoz HOLNAP!!!!"
Kedves #13: "Válóok?! Pf. A mai házasságokban sokszor úgy állnak hozzá az emberek egymáshoz hogy "jé valami egészségügyi problémád van? "
A kérdező nem a szájszag miatt akarja elhagyni, hanem azért, mert olyan igénytelen, gyáva nyúl, hogy egy egyébként jól kezelhető problémát nem akar megoldani.
HATALMAS különbség!!!!!!
Azért sajnálom szegény férjedet, jó kis társat választott, aki ahelyett, hogy segítene, inkább undorkodik és távolodik tőle.
1. A nem akar orvoshoz menni nem mentség, fogod, és elrángatod, ennyi (barátom sem akart, de addig veszekedtem - nem szokásom, de nem volt több erőm érvelgetni, és már nem tudtam higgadtan kezelni a makacsságát - vele, míg elmentünk; jókor, mert akkorra már 39 fokos láza volt).
2. Ha a férjemnek bármi baja lenne, agyon rágnám a fülét, vagy tudtán kívül bejelenteném dokihoz - ha megharagszik, pont leszrom, majd megbékél -, de nem úgy oldanám meg, hogy jó, akkor nincs csók, külön megyek, stb. Szánalmas a hozzáállásod
3. a lányotok meg b.nkó felszínes liba, milyen jogon cikizi le az apját? Én úgy kiosztottam volna, hogy csak les.
Váláson gondolkodás helyett pedig jó lenne, ha a megoldáson törnéd a fejed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!