Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már én sem tudom mit tegyek (? )!

Már én sem tudom mit tegyek (? )!

Figyelt kérdés

A párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, de az utóbbi időben folyton veszekszünk. Megkérdeztem, hogy elmenjek-e vele cipőt venni holnap, erre mondta hogy de csak d.u. ér rá 2órát mert aludni akar d.e.1hete nem láttuk 1mást, régen 1nap után már reggel 9kor találkozni akart. Ugy volt, hogy holnap végre 1ütt alszunk, de erre bevállalt egy melót és ezért csak szerda d.u. tudunk találkozni. Azt hiszi, ezzel most akkora jót tett, hogy lecserélt, hogy 2.án ne kelljen mennie. Azért belém kötött, mert miért levelezek én a hugával a háta mögött. Pedig csak karácsony alalkalmából küldtem egy levelet, amire jött egy válasz a gyerekei képével, amit én megköszöntem. Erre le lettem cseszve, hogy miért is levelezgetek...

Ma kb:2percre láttam, erre az volt a legfontosabb közölnivalója, hogy folyik az orra. Mikor megjegyeztem, hogy 1hét után egy hiányzol jobban esett volna, lehurrogott, hogy már annyiszor leírta. Megjegyezte, hogy nem kedvelem a barátját. De könyörgöm a csávó taj részegre itta magát mikor találkoztunk és végig a párom volt feleségének a nevén szólított. Hát 1értelmű, hogy nem a szívem csücske...

Mit kéne tennem? Én beleőrülök hogy mindig bennem van a hiba, hogy mindenért én vagyok a hibás. Szeretem, de ez az állapot tarthatlan.

Amugy 21 vagyok a párom 37.

2009. dec. 28. 20:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy más az anyagi környezetünk. Én egy erős középosztálybeli családból származom, apum sokat dolgozik, hogy biztosítani tudjon nekünk dolgokat, hogy külön albérletben lakhassak, tanulhassak. Sosem kérkedtem vele, senkit nem néztem le. Mégis ő úgy akar beállítani, hogy lenézem az embereket. Az, hogy elmegyek Egyiptomba nyaralni, rettegtem megmondani. Most kaptam egy új (tényleg szükségem volt rá, összetört a régi) telefont és gyomoridegem van attól, hogy mondjam meg neki...
2009. dec. 28. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:

akkor még kissebségi érzése is lehet...

lehet, azért is ilyen bunkó "néha", pedig ennyi idősen fel lehetne már nőnie

nem tűnik egy működő dolognak

2009. dec. 28. 20:50
 13/13 A kérdező kommentje:

A bunkó nem kifejezés. Neki mindene a pénz, holott én soha egy szóval nem említettem, hogy nekem ez fontos lenne. Sosem követelőztem, vagy erőszakoskodtam, hogy akarok valamit. Mindig megnézem mit veszek, és eléggé spórolós vagyok. Egyedül az utazás ami olyan luxusnak számít.

A szüleinek azért nem mutat be, mert fél, hogy lenézném őket, mert nem "gazdagok". Ez annyira nem igaz rám! Sosem néztem le senkit, és segítek az embereken ahol tudok. Mégis mindig bánt, utána pedig hozzám vág egy "szeretlek"et.

2009. dec. 28. 21:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!