Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már én sem tudom mit tegyek (? )!

Már én sem tudom mit tegyek (? )!

Figyelt kérdés

A párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, de az utóbbi időben folyton veszekszünk. Megkérdeztem, hogy elmenjek-e vele cipőt venni holnap, erre mondta hogy de csak d.u. ér rá 2órát mert aludni akar d.e.1hete nem láttuk 1mást, régen 1nap után már reggel 9kor találkozni akart. Ugy volt, hogy holnap végre 1ütt alszunk, de erre bevállalt egy melót és ezért csak szerda d.u. tudunk találkozni. Azt hiszi, ezzel most akkora jót tett, hogy lecserélt, hogy 2.án ne kelljen mennie. Azért belém kötött, mert miért levelezek én a hugával a háta mögött. Pedig csak karácsony alalkalmából küldtem egy levelet, amire jött egy válasz a gyerekei képével, amit én megköszöntem. Erre le lettem cseszve, hogy miért is levelezgetek...

Ma kb:2percre láttam, erre az volt a legfontosabb közölnivalója, hogy folyik az orra. Mikor megjegyeztem, hogy 1hét után egy hiányzol jobban esett volna, lehurrogott, hogy már annyiszor leírta. Megjegyezte, hogy nem kedvelem a barátját. De könyörgöm a csávó taj részegre itta magát mikor találkoztunk és végig a párom volt feleségének a nevén szólított. Hát 1értelmű, hogy nem a szívem csücske...

Mit kéne tennem? Én beleőrülök hogy mindig bennem van a hiba, hogy mindenért én vagyok a hibás. Szeretem, de ez az állapot tarthatlan.

Amugy 21 vagyok a párom 37.

2009. dec. 28. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szakítani akar
2009. dec. 28. 20:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
vagyis nem akar, türelmesen kivárja míg te szakítasz vele
2009. dec. 28. 20:15
 3/13 A kérdező kommentje:

Lehet. Ha valami rosszat mondok rá, akkor egyből jön az a válasz, hogy "akkor keress mást". És ezzel el van intézve minden. A legidegesítöbb, hogy felhívom és mivel ő a menő csávó, eljátsza Hudinit, utána ha nagy kegyesen felemeli a telefont, még ő van megsértődve mert zavarom.

Valamelyik nap mikor felhívtam, közölte, hogy még nincs reklám a tv-ben.

2009. dec. 28. 20:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

bocs, de elég buta vagy, hogy még vele vagy

ennél mindneki jobbat érdemel

2009. dec. 28. 20:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom. :'( Már azt is megkaptam, hogy másnak akarok tetszeni, mert fogyózom. Egyszerűen nem tudok enni az idegtől, és az utóbbi időben többen megjegyezték, hogy anorexiás vagyok. Pedig csak ez a helyzet, ami nem jó.
2009. dec. 28. 20:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell nagy szakítójelenet, csak ne érj rá arra a heti pár percre.
2009. dec. 28. 20:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

de akkor miért????

a legszebb éveidet teszed tönkre egy ... miatt?

2009. dec. 28. 20:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs miért mellette töltened bármennyi rövid időt is. Itt az új év, kezdj új életet.

Nem vagyok általában a szakítósdi mellett, de itt neked, szerintem nincs mire várnod. Fiatal vagy, keress olyat aki jobban megbecsüli a szerelmed. Ez a kapcsolat neked már nem ad boldogságot.

2009. dec. 28. 20:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos velünk is igy volt két év után,aztán elhagyott.

Azt szerete volna ha inkább Én szakítok, mert akkor ugye nem Ő a szemét, hogy eldobja amennyasszonyát. Csakhát Én türelmes voltam vele, mert nagyon szeretem. Igy hát Ő szakított. Viszont ha téged ennyire megvisel dobd ki találsz jobbat. szerintem ugyis erre hajnt

2009. dec. 28. 20:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Lehet benne valami... Régebben mondtam neki, hogy vegyünk a Vodafonnál 2 telefont (vagyis csak 1et mert van itthon másik) van 2 SIM-kártyám és akkor havi 1000ftért tudunk 1mással beszélni. Mégiccsak olcsóbb mint a havi 8000 (főleg, hogy ha külföldön vagyok akkor az legalább 1hét). Erre lekiabált a fejem, hogy mit képzelek magamról, neki erre nincs pénze.

Most felhívott, hogy van 1 telefon, mostmár beszélhetünk. Mondtam, hogy nem felhőtlen az örömöm úgy, hogy előtte én voltam a szemét. Erre a válasz:"féltem, hogy elveszítelek, mert nem tudom megvenni"

2009. dec. 28. 20:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!