Arra lennék kíváncsi, hogy férfi vagy nő e válaszoló, hány éves, és hány éves házasok. Természetesen az okra is, ami miatt házasságon kívüli kapcsolatot folytatsz.
42/N. Csak házasságon kívüli kapcsolataim voltak, sosem akartam férjhez menni.
2009. dec. 28. 12:04
2/11 anonim válasza:
Házasságban még én sem éltem, de kapcsolataimban abszolút hűséges voltam. Sajnos megesett, hogy velem szemben viszont nem, ekkor leléceltem azonnal a kapcsolatból. Házasságot én sem akartam és nem akarok.
(38/N)
2009. dec. 28. 12:12
3/11 anonim válasza:
38 N voltam házas, most együtt élek egy férfival, volt egyéb kapcsolatom is, oka, hoyg nem éreztem kellő odaadást a másik fél részéről, vagyis olyasmit kaptam "kintről" amit a házasságban nem.
2009. dec. 28. 12:30
4/11 anonim válasza:
Nekem nem volt és nem is lesz házasságon kívüli kapcsolatom (férjnél vagyok 3 éve). Bele sem tudnék nézni a tükörbe többé. Szerintem a személyiségtől is függ, hogy valaki ilyet bevállal-e vagy sem. Szerintem semmi értelme. Először szakítani vagy válni kellene, ha nem megy, ahelyett, hogy megalázzák azt, akit azelőtt szerettek.
23/N
2009. dec. 28. 16:32
5/11 anonim válasza:
nemtudom..szerintem ha van valami haszna annak hogy nem vállnak el az emberek,akkor miért ne legyenek eggyütt?mondjuk ha ugy megy a közös vállalkozásuk vagy valami...közben lehet párja mind a két félnek...ha már mindketten túltették magukat rajta,akkor semmi értelme annak,hogy elváljanak,de anyagilag mind a ketten padlón legyenek...nem tudom értitek-e mit akarok ezzel mondani:D
2009. dec. 28. 17:12
6/11 anonim válasza:
És ennyi az élet? A magánélet romokban, mert egyik sem tud teljesen új életet kezdeni, csak azért, mert úgy pénzügyileg rávesztenének? Szerintem ez elég gáz...ezeknek az embereknek a házasságon kívüli párja sem lenne soha boldog.
2009. dec. 28. 17:22
7/11 anonim válasza:
Ezek csak szép szavak, hogy nekem nem lesz ilyen meg ilyenek. Én soha nem gondoltam volna, hogy ilyet teszek, visszahúzódó, magamnak való vagyok és mégis. Nem kerestem más társaságát egyszerűen így alakult.Évekig ment ez mostanában már az "újban" is csalódtam, de nem bántam meg semmit.
Ráadásul a párom is rosszul bánik velem.
30/N
2009. dec. 28. 17:36
8/11 anonim válasza:
17:36: csakhogy te is rájöttél, ha az újban is csalódtál, hogy más nem jobb a párodnál. És igenis, el lehet válni...te miért nem teszed, ha olyan rosszul bánik veled a párod?!
2009. dec. 28. 17:42
9/11 anonim válasza:
Azt nem mondanám hogy más nem jobb a páromnál.
És ha elválnék, akkor hová mennék az alkoholista apámhoz?
Mellesleg a férjem se veti meg az alkoholt.
Gondolatban megtudnám oldani a problémámat csak a kivitelezés nem megy gyáva vagyok hozzá és visszahúzódó mint írtam.
2009. dec. 28. 17:54
10/11 anonim válasza:
Hát van új párod/szeretőd, azt írod...inkább leélsz egy életet így?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!