Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyáltalán nem érzem magam...

Egyáltalán nem érzem magam felnőttnek. Ti voltatok így?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, nemsokára 20. De az a baj, hogy nem is igazán szeretnék felnőtt lenni... pedig tudom, hogy egyszer fel kell nőni, de annyira rossz érzés!
2009. dec. 27. 23:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
egyszer vásárolni, voltunk, és tudtuk hogy van egy játszótér a "teszi" mellett és odamentünk. ott volt a hugom párjának a kislánya is (főleg miatta mentünk a játszótérre.) és hintáztam én is. akkr 29 éves voltam. most 30 vagyok. és és most is megtenném. tudni kell mikor KELL komolynak kenni, mikor nem muszáj.
2009. dec. 28. 00:37
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

33 éves vagyok, és most élem a második gyerekkorom. Ugyanis lett egy babám, és imádok vele játszani :D Mesét olvasunk, építőkockázunk, bábozunk, szóval én is kiélem magam. Ő meg egyszerűen imádja, hogy ilyen lökött anyja van.

Egyébként jópár helyen megdöbbennek, hogy jééé ekkora a gyerek? :D Meg az enyém?

2009. dec. 28. 11:16
 23/23 anonim válasza:
100%
Én egy felnőtt, felelősségteljes gyerek vagyok. 28 ffi :)
2010. jan. 2. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!