Egyáltalán nem érzem magam felnőttnek. Ti voltatok így?
Ne aggódj, kellenek a gyereklelkű felnőttek a savanyúpofák közé. :-)
Én ezt azzal fogom kompenzálni, hogy ha törik, ha szakad, akármi legyen is, rajzfilmeket fogok készíteni. :-)
Nekem fényképes bizonyítékom van róla, hogy már óvodás koromban beállítottak főzni, még kuktasapkát is kaptam papírból. :-D (amúgy tényleg, a húst mindig én paníroztam)
Egyébként nem lehettem igazán gyerek soha, mert kikaptam, ha koszos lett a ruhám. Most felnőttként élem igazán a gyerekkoromat, pl. az a rajzfilmkészítéses terv is, én gyerekkorom óta meséket találok ki, úgyhogy meg is fogom valósítani akkor is, ha nincs protekcióm, de helyette van rengeteg kreatív ötletem. Walt Disney azt mondta, hogy ha meg tudod álmodni, meg is tudod valósítani, én meg ezt megfogadom, Disney és társai után én leszek a következő nagyra nőtt gyerek. :-)
Valobvan nem surgos, mindennek eljon az ideje.
Nekem van olyan ismerosom aki szerintem eleve oregen szuletett es van olyan aki a lelkeben mindig fiatal volt es marad,de ezt a korraljaro kulseje sajnos takarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!