Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, akik nagyon fiatalon...

Nők, akik nagyon fiatalon vállaltatok gyereket! Hosszútávú tinikapcsolatba, vagy újabb, kevésbé hosszú kapcsolatba szültetek?

Figyelt kérdés

A fiatal alatt mondjuk 18-22-t értek. Csak mert elgondolkodtam, hogy ezen az oldalon pl. mind a tinikor óta tartó kapcsolatokban való gyermekvállalást, mind pedig a pl. 3 évnél rövidebb kapcsolatokban való gyermekvállalást tökre lenézik, viszont főként a válaszadóknál rengeteg helyen megfigyelhető a fiatal anyaság.

Meg érdekel is, hogy kinek mi a véleménye erről.

2014. máj. 11. 23:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én 17 éves voltam amikor összejöttem a férjemmel, előtte is ismertük már egymást. 19 éves voltam ő 21 mikor összeházasodtunk. 20 évesen született az első lányunk aztán még lett 3 gyermekünk. Együtt vagyunk immár 16 éve! A kapcsolatért dolgozni kell, tenni kell érte. Én nem bántam meg semmit és a férjem sem.
2014. máj. 12. 08:59
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

".kerek perec megmondták, hogy nem..nem vesznek fel csak azért,h. Elmenjek szülni.."

Az ilyen cégeknek kell szemrebbenés nélkül hazudni. Meddő vagy, utálod a gyerekeket, leszbi vagy, mindent. Aztán hoppá, terhes vagyok.

2014. máj. 12. 09:10
 13/15 anonim ***** válasza:

ma 08:28:

"A nagyszüleim 16-18,5 éves korukban házasodtak, abban az évben már gyerekük is volt...

55 éve házasok.."

1941-43-ban születtek. Az én szüleim és a volt ált.iskolás, középiskolás, főiskolás osztálytársaim/csoporttársaim/évfolyamtársaim szülei idősebbek a nagyszüleidnél, de az ő korosztályukban sem volt jellemző, hogy olyan fiatalon házasodjanak (kivéve a megesett lányok)

"A szüleim 21-23 évesen házasodtak, 28 éve házasok... ( de pl anyukám ekkor már 9 évet dolgozott)"

A szüleid 49 és 51 évesek. (Én 50 éves vagyok, a férjem 52.) Abban az időben általános volt a 20-21 évesek házasodása, senki nem tartotta a koruk miatt korainak. A korosztályunkból az ismerőseim 90%-a ekkor házasodott.

Azt viszont nem hiszem, hogy anyukád akkor már 9 éve dolgozott volna: 12 éves korától!

Abban az időben 16 év volt a tankötelezettség felső korhatára!

2014. máj. 12. 13:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Megkeseredett gyermektelen vénlányok jönnek lepontozni..no comment!!
2014. máj. 12. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:

"A nagyszüleim 16-18,5 éves korukban házasodtak, abban az évben már gyerekük is volt... "

Én nem tudom egyeseknek, hogy lehet 300- 350 éves nagyszüleik, mert talán akkor volt igaz ez. Az enyém 100 éves lenne de 28 évesen házasodót, mert a férfiakat mint elvitték háborúba, nem hogy gyerekek házasodtak.

Miért kell hülyeségeket írni, max megesett lány házasodott 16 évesen, nehogy zabigyereke legyen és megszólja a falú.

2014. máj. 12. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!