Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elrontottam a karácsonyt és...

Elrontottam a karácsonyt és nagyon bánt. Hogyan lehet jóvá tenni?

Figyelt kérdés

Egy szakítás körüli sms-váltás miatt végigbőgtem a családi vacsorát.

Nem tudtam figyelni a családomra, csak sajnáltam magam a pasi miatt, aki elhagyott.

Most meg rohadtul furdal a lelkiismeret, hogy az anyukám kitette a lelkét, mennyire fontos volt neki, hogy örüljek, mennyit dolgozott és ezt kapta tőlem, hogy látványosan boldogtalanul nem bírtam figyelni... Nagyon szégyellem!!!!!! Ráadásul a volt pasimnak szenteste csúnya, szemrehányó sms-eket küldtem, ezt is szégyellem...

Volt már így valaki? Hülye önző barom vagyok és rettentően bánt. Már mindekitől bocsánatot kértem, de nem oldódott fel az érzés...

2009. dec. 27. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
majd elmúlik...
2009. dec. 27. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Én hasonló esetben átölelem a megbántott nyakát és úgy mondom, hogy ne haragudj!Nyílván elmondtad miért volt.Anyud hogy reagált?A pasi miatt meg ne legyen lelkiismeret-furdalásod.Nyilván nem unalomból tetted amit tettél

Amidala

2009. dec. 27. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves Amidala! Igen, igazad van, de nem tudtam átölelni az anyukámat sem, mert már ő is veszekedett, hogy milyen vagyok... A pasit meg pláne, mert nincs itt, ugye. Túlzott fájdalmamban kapott olyan vádakat tőlem, amit nem érdemelt. Mindent összevetve szarul viselkedtem, mert nagyon fájt nekem az a szakítás, és most jöttem rá, hogy ez nem mentség....
2009. dec. 27. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem azonnal gondoltam,hanem amikor lecsillapodtak az indulatok.

Amidala

2009. dec. 28. 16:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves Amidala!

Amit írsz, amilyen egyszerű, olyan végtelenül bölcs....

:-)

Köszi

2009. dec. 29. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!