Párom fogta a gyereket és lelépett! Mit tegyek?
Ha erre se volt időd, simán lehet, hogy igaza van.
Szarsz a fejükre, és csak akkor kapsz észbe, amikor már nincsenek veled.
IJ!
Akkor ügyvédet kell keresni. Minden városban van ingyenes jogi segítség. Bíróságon kell kérni az apaság megállapítását, ott kötelezik a DNS tesztre és ha tényleg te vagy az apa, onnantól ugyan olyan jogaid lesznek mint az anyának.
DNS tesztet a vesztes fél fizeti, tehát ha igazad van csak az anya fizethet rá.
# 3/5
Ja vagy az is lehet simán, hogy a segélyre szülőket valakinek el kell tarnai.
Hát én nem tudom, de ez így nagyon kamu szagú. Ma már nincs olyan, hogy nem kell az apa kiléte felől nyilatkozni.
Szerintem nem ok nélkül történt, hogy elhagyott. Tudod a sok munka ellenére is lehet úgy foglalkozni a másikkal, hogy ő érezze a szeretetet és törődést. Én a férjemet mindössze 3 órát látom hétköznapokon, mert későn ér haza, és éjfélkor már megy is vissza. Mégis érzem hogy szeret, és vállalok minden más feladatot, mert tudom hogy amit tesz értünk csinálja.
Szerintem gondolkodj el rajta, hogy esetleg te hol hibáztál, és csak utána keresd legközelebb. Ha úgy tudsz vele beszélni, hogy figyelj erre jöttem rá, ezen és ezen fogok változtatni, viszont szeretném ha te ezt és ezt máshogy csinálnád, vagy jobban tolerálnád, akkor talán lesz esélyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!