Miért ilyen velünk? Nem szeret minket?
az ilyen ember nem nevezhető apának!
mennyi idősek vagytok a hugoddal?
Szerintem te költözz el albérletbe, és a hugodat vidd nagymámához, rokonokhoz. Vagy menjetek mind ketten rokonokhoz, apátok pedig hadjátok a jó büdös fr*ncban. Sajnálom, hogy ezt mondom, de a szövegből azt vettem le, h már jobban szereti a nőt, meg annak a gyerekeit, mint a két saját gyerekét.
Ne hagyjátok, hogy ezt tegye veletek, komolyan menjetek nagyszülőhöz, rokonokhoz!
Figyelj, apád olyan amilyen, bele van szerelmesedve egy idióta nőbe. Ez ugyan nem mentség, de legalább megérted hogy mi a helyzet. Felesleges szerintem vele veszekedni, ha el akar menni, hát menjen. Nézd, pénzt ad nektek, gondolom eleget. az meg hogy az apai szeretet hiányzik, úgysem tudod belőle kizsarolni, és látod hogy olyan mint egy eszement tini... Ha szóvá teszed, akár finoman is, hogy miért nem törődik veletek, csak neked ugrik és veszekszik, mert azért tudja nagyon jól, hogy nincs rendben amit művel.
Szóval szerintem legyél vele kedves, ha kell valami akkor mondd meg, és legyél te a felnőtt. Ne tiltsd a nőtől, és ne tegyél a nőre megjegyzést. Elég vélemény az, hogy nem mész el a nőhöz.
Mellesleg egy jóérzésű nő szerepe éppen hogy az lenne, hogy próbáljon összebékíteni titeket apukáddal. De mivel esze ágában sincs ez, egyszer úgyis szét fognak menni, csak ki kell várni.
Szóval tényleg, ne azon agyalj, hogy apukád rosszul bánik veletek. Tényleg, ezen kár. Elment az esze. Sajnos van ilyen. Végül is ha belegondolsz te rendesen viszed a háztartást, a húgoddal is tudsz foglalkozni, gondolom. Nem éheztek, van miből vásárolni, van fűtés. Érted, attól hogy bizonygatod neki, hogy milyen tapló nője van, és hogy ő is milyen lehetetlen alak, ettől úgysem fog megváltozni, és nem lesz jobb. Ettől függetlenül nyilván igazad van, csak ezt ő nem elég bátor hogy beismerje.
Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!