Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz velünk így? Most...

Mi lesz velünk így? Most akkor ő szeret?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk együtt. Volt már több szakításunk is, de volt egy komolyabb 4hónapja, mikor a barátom szakított. Ő még igazából nem szakított addig velem. Szóval azt mondta már nem szeret és legyen vége( úgy is viselkedett velem mint egy idegennel, hiába könyörögtem és zokogtam neki hogy ne szakítson) Már aznap összejött mással. De másnap mégis kibékültünk. Majd még kétszer megtörtént ugyan ez. 3hétig folyt ez. Azóta ki vagyunk békülve. (idő közben állítólag mással is lefeküdt) Most én nem érzem azt hogy szeretne, máshogy viselkedik egy szerelmes férfi, ő viszont mindig kiabál velem. Annyira el vagyok keseredve. Tudom találnék százszor jobbat nála, de félek a magánytól, és nem tudnám elviselni ha más nővel látnám... Most akkor szeretem? És ő szeret? Ti fiúk mit gondoltok, milyen vagytok szerelmesen? Köszi a normális válaszokat...
2011. aug. 25. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem szerelmes beléd.Én a helyedben már rég nem lennék vele.
2011. aug. 25. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem szeret és ne hagyd megalàzni magadat. Lehet, hogy te sem szereted, csak pontosan amit irtàl az a probléma, nem akarsz egyedül maradni.
2011. aug. 25. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez aztán az egészséges kapcsolat...

3 év alatt "több" szakítás... hát ahogy érzed.

Szerintem sem szeret és szerintem te sem szereted ha ennyiszer külön váltatok... hagyd a fenébe, majd elfelejted.

2011. aug. 25. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Szomorú, de lásd be, nem szeret téged (eléggé legalábbis). Lépj tovább, engedd el, járj nyitott szemmel, sokat gondolj arra, hogy hamarosan lesz egy pasi, aki a tenyerén hordoz és valóra válik amit elképzelsz,mert bevonzod, de ezt őszintén hinned is kell.
2011. aug. 25. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem az a legnagyobb gond, hogy ő nem szeret, hanem az, hogy te sem. Ezt a kapcsolatot jobb befejezni. Éld az életed, és majd jön valaki, aki szeretni fog, és akit te is viszontszeretsz.
2011. aug. 25. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Kapcsolatfüggök vagy neked mindegy hogy szemét veled megcsal kiabál csak ne hagyd el, persze hogy folyton visszamegy könyű ágyba vinni téged.

Nem szerelmes ebredj fel és szakits.

2011. aug. 25. 20:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát megpróbálom magam rábeszélni erre, csak valamiért nem vagyok képes egyedül folytatni az életem. Már csak annyira válaszoljatok légyszi hogy ha nem szeretem, akkor mért félek attól hogy ha szakítunk akkor mással fog járni? Vagy hogy rossz döntést hoz...?
2011. aug. 28. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!