Baj, ha a párom soha nem jön velünk nyaralni, mert ő másképp szeret kikapcsolódni?
Ez így nem kapcsolat!
Ahová ti mentek nyaralni,nem hiszem,hogy ne lehetne horgászni,stb...
Dolgozni akar? Ha most munkamániás,mi lesz ha gyereketek lesz,avval is hanyagolni fogja a foglalkozást?
Húú így már értem:)
Biztos lehetne valami köztes megoldást találni nem?
Oké nem szereti a kánikulát,a fürdést.Addíg dolgozzon az apartmanban,este meg amikor már nincs meleg,mehetnétek sétálni,stb.
Ez sem jó?
(második voltam)
Nekem nem baj...
Ha neked sem, akkor nem baj. Ha neked igen, akkor az.
Szerintem meg kellene próbálni valamilyen köztes megoldást találni.
Néhány ötlet, amit tehetnél:
1. Mehetnétek, most a családtól külön, a ti kis családotokkal nyaralni.
2. Úgy alakítani a programokat, hogy fele-fele arányban mindenkinek megfeleljen. (Bár 6 hónapos babával nehéz lesz)
3. Én is elunom magam, ha csak feküdni kell a napon, de ha pl.: megnézek egy két nevezetességet, biciklizem, eddig sosem próbált sporttal ismerkedem meg, szóval vannak programok, melyek nem kötelezőek, akkor talán könnyebb.
Esetleg amit ő szeretne, de te nem rajongsz érte, azt is bevállalni. Még lehet, hogy élvezni is fogod
Sok szerencsét és szerintem ez még nem válóok. Bár lehet, hogy csak tényleg a saját családjával szeretne lenni, anyós - após - sógorok - sógornők nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!