Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy felnőtt szinte agyonveri a gyerekét?

Figyelt kérdés
Mert velem a szüleim tegnap ezt csinálták.
2009. dec. 27. 10:51
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
94%
Az a szülők szegénységi bizonyítványa, ha megverik a gyereket. Általában vagy azért kerül erre sor, mert a szülő nem nevelte meg a gyereket korábban és később meg már nem bír vele és ezt látja egyedüli megoldásnak vagy mert a feszültséget a gyereken vezeti le. Bárhogy is van, mindenképpen a szülő hibája az egész. Egyszerűen nem tudok olyan indokot elképzelni, ami miatt meg kellene verni bárkit is. Természetesen én is meg szoktam büntetni a gyerekemet ha rosszat csinál, de soha nem fajul tettlegességig a dolog. Ehhez hozzá tartozik, hogy meg van nevelve, nem szemtelen és nem csinál olyan dolgokat, amik olyan hatalmas baklövések lennének amiért elszakad nálunk a cérna. Mondjuk az apjával sem veszekszünk és főleg nem verekszünk szóval nálunk nem ez a problémák megoldásának a módja. Sajnos vannak családok viszont, ahol csak ez megy. Sajnálom az ilyen gyerekeket, én is így nőttem anno fel és éppen ezért alakítom máshogy a saját családom életét.
2009. dec. 27. 13:58
 42/43 anonim ***** válasza:
88%

Nekem dettó 11.43-assal, csak nincs öcsém.

Egyébként szerintem az se tisztességes már, h másképp kezelnek mint a tesódat, nem az, hogy megvernek. Szóval nekem anyu tényleg nagyon ritkán ilyen, és csak akkor ha felidegesíti valaki/ valami (gondolom az iskola leginkább ahol tanít)

2009. dec. 27. 14:06
 43/43 anonim ***** válasza:

Nem lehet h anyukád esetleg klimaxos?

Az enyém is ezért hülye.

Próbálj vele beszélgetni mikor csak ketten vagytok

2009. dec. 28. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!