Mit gondoltok arról, ha egy felnőtt szinte agyonveri a gyerekét?
Az már eleve nem jó, hogy nem egyenlően kezelik a gyerekeket. Amit leírtál az meg egy csip-csup dolog, ilyenért megverni valakit??
A szüleid (anyukád) biztosan ideges valami miatt, és nem tudja kezelni, ezért rajtad tölti ki (talán a tesód még túl kicsi), "te már nagyobb vagy, bírod" alapon. Ez nagyon nem jó, de nem valószínű, hogy meg tudod őt változtatni, lehet, hogy mindenbe bele tud kötni...
:-(
Az én anyukám is, ilyen, csöppnyi dolgokon felhúzza magát(de általában ilyenkor van vmi komolyabb gondja) és ha én vmit rosszul csinálok mérges lesz és előfordul, hogy megver.De én szeretem őt, mélt rá az anya elnevezés, mert máskor mindig nagyon aranyos, kedves, jófej velem, csak annyi, hogy olyana természete, hogy könnyen felhúzza magát és olyankor sokszor eléggé nagy veszekedések lesznek.Mint már mondtam, néha versérst is kapok.De mostanra már szerencsére nem, de régebben viszont rosszabb volt.És a legrosszabb az hogy oké, hogy veréssel semmit sem lehet elérni, nálam annyit használt, hogy örülök, amikro anya nicns itthon, szabadabbnak érzem magam, mert nem szid emg midnenért, de sokszor a kisöcsémmel is ugyanúgy avgyok, mitn ő velem, felidegel és utána megverem.Mint én a tesómat.Persze nem nagyon,de akkro is.És attól félek, hogy iylen leszel felnőttkoromban is.Mit tehetnék ellene?Bocsi, hogy ezt ide írtam,de szerintem a te problémád is hasonló.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!