Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy felnőtt szinte agyonveri a gyerekét?

Figyelt kérdés
Mert velem a szüleim tegnap ezt csinálták.
2009. dec. 27. 10:51
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
86%
Én nem hagynám,és besétálnék a gyámügyre,és feljelentést tennék.Attól,hogy más az Ő gyerekük vagy nem azt jelenti,hogy Te egy alárendelt személy is vagy.Majd a gyámügyes elbeszélget a szülőkkel,de azt nem teszik zsebre!!Sajnos a férjemmel is ezt csinálták a szülei,így úgy láttam értelmét ha bezárjuk az ajtóinkat,és ki sem nyitjuk többé előttük:Aki ezt meg tesz,hogy veri a gyerekét az verni is fogja az unkáit is!!
2009. dec. 27. 12:00
 22/43 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem meg lehet túl van dramatizálva a dolog... ha tudod, hogy egy ketchupos dobozért is "agyonver" akkor már ezt előre sejthetted volna. Nem védeni akarom a szüleidet, csak úgy gondolom ez az érem egyik oldala..
2009. dec. 27. 12:05
 23/43 A kérdező kommentje:
Az "agyonver" kicsit tényleg túlzás. De eléggé megvert. Meg rosszul bánnak velem.
2009. dec. 27. 12:08
 24/43 anonim ***** válasza:
76%

12.05ös te normális vagy???

vagy te is ilyen fajta vagy aki verekszel, mert így éled ki magad. gratulálok.

Én is ismerek ilyen szülőket... sajnos. Sajnálom a hozzád hasonló gyerekeket :( Maradj szerintem szp csendben, 18 évesen pedig húzz el...

2009. dec. 27. 12:27
 25/43 anonim ***** válasza:
63%
lődd le őket.
2009. dec. 27. 12:32
 26/43 anonim ***** válasza:
86%
velem is hasonló a helyzet csak én betöltöm a 18 at és eltakarodok a picsbe mert ebböl elegem van .... szépen eltakarodok innen 340 km re és többet vissza se jövök ×__× és akkor senki nemfog "terrorizálni" ugymondva .... te is tedd ezt :)
2009. dec. 27. 12:58
 27/43 anonim ***** válasza:
96%
Édesanyád nagyon rosszul cselekedett.Nyilván feszültebb az ünnepek miatt is,de ez egyáltalán nem ad arra okot,hogy Téged bántalmazzon.Nekem 3 gyerekem van,de kezet nem emeltem rájuk,mert nem hiszem,hogy verekedéssel bármit el lehet érni.Nagyon sajnálom ami veled történt,remélem meg fogtok békülni és anyukád is rá fog jönni,hogy egy gyerek micsoda élmény az életben még a csínytevéseivel együtt is.
2009. dec. 27. 12:59
 28/43 anonim válasza:
54%

a F@szt...msot te leírod a te történetedet....lehet hoyg nem is így volt hanem valami rohadt nagy gyökérséget csináltál.Ha meghallgatnánk a szüleid történetét frankón máshogy lenne.

PONTOZZATOK LE!DE MIELÖTT MÉG SAJNÁLNI KEZDITEK MEGKÉNE GONDOLNI, HOGY EZ TÉNYLEG ÍGY VOLT-e...

2009. dec. 27. 13:05
 29/43 anonim válasza:
66%
Ááááááááááá! Szinte semmit nem utálok jobban, mint amikor azt hallom, hogy megvertek vkit!!!!!! Vágj vissza, de mindenképpen találj ki valamit! NE TŰRD!!! 12/F
2009. dec. 27. 13:07
 30/43 anonim ***** válasza:
60%
Elöző válaszoló, te teljesen hülye vagy? Miért, szerinted a szűlő mit mondana? Azt, hogy "Hát az úgy volt, hogy ő elakarta venni a ketchup-os üveget, én meg jól elvertem, mert mi az, hogy nem kért engedélyt" . Vagy mire gondál.
2009. dec. 27. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!