Közvélemény-kutatás! Kíváncsi vagyok mit gondoltok. (? )
Előre is köszönöm,ha válaszoltok.
A kérdésem lényege: "fülhallgató a családban"
A nővérem panaszkodott a férjére,hogy állandóan fülhallgatón hallgat zenét,ha mennek valahová,és őt ez nagyon zavarja,ráadásul,akkor is,ha a gyerekekkel vannak (3, 5 és 10 évesek),apuka csak zenét hallgat.Lassan a szakítás szélén vannak emiatt.
Ti szoktatok fülesen zenét hallgatni?Akkor is,ha a gyerekekkel vagytok?Mi a véleményetek erről?Ti hogy csináljátok?Nem árt a gyereknek?Szerintetek ez egy jó találmány?
Minden jöhet amit a témáról gondoltok :)
Köszönöm a válaszokat.
Ezek szerint nagyjából hasonlóan vélekedünk. Épp előbb beszéltem a nővéremmel,sírt szegény,azt mondja most már állandóan csak erről megy a vita a férjével,kb. olyan,mint egy szerencsejáték-függő,csomó pénzt öl ebbe bele,mindenféle kütyüt vásárol,tegnap egy 25 ezres fejhallgatóval állított haza,még vacsoránál is a fülén volt,a nagy gyerek nem is beszél vele,a nővérem azt mondja,válni akar,befejezte.
Jöhetnek még válaszok,vélemények.
Én egyébként nem is értem a sógoromat,egyszerűen hihetetlen,hétvégén kivitte a kicsiket a játszótérre még ott is a fülén lógott ez a sz*r,a kicsi már sírt,mert alig hallotta az apja,mit mond neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!