Közvélemény-kutatás! Kíváncsi vagyok mit gondoltok. (? )
Előre is köszönöm,ha válaszoltok.
A kérdésem lényege: "fülhallgató a családban"
A nővérem panaszkodott a férjére,hogy állandóan fülhallgatón hallgat zenét,ha mennek valahová,és őt ez nagyon zavarja,ráadásul,akkor is,ha a gyerekekkel vannak (3, 5 és 10 évesek),apuka csak zenét hallgat.Lassan a szakítás szélén vannak emiatt.
Ti szoktatok fülesen zenét hallgatni?Akkor is,ha a gyerekekkel vagytok?Mi a véleményetek erről?Ti hogy csináljátok?Nem árt a gyereknek?Szerintetek ez egy jó találmány?
Minden jöhet amit a témáról gondoltok :)
"Ahol en lakom, ott igen, eszrevesszuk egymast, idegenek is. Mosoly van a vonaton, buszon, villamoson. Sot, meg elozekenyseg is."
Érdekes hely lehet, ahol vadidegenek eszelősen mosolyognak. Stepford-ban élsz?
Kérdező, ahogyan a történetedben az apuka használja a fülhallgatót, az nem vall jólnevelt emberre.
Persze sok oka lehet annak, amiért ki akarja zárni a családját, ezt nem tudhatjuk, de neveletlenségnek neveletlenség (aztán ne nagyon csodálkozzon, ha majd a klamaszodó gyerekei is pont ezt csinálják vele, ha meg akarja őket kérni valamire vagy egyszerűen csak beszélgetést kezdeményezne :)
Nálunk ilyen nem fordul elő.
Éjszaka, amikor a kisfiam alszik, akkor és csak akkor szoktam időnként vezeték nélküli fejhallgatóval tévét nézni, főleg, ha közben valami mást is csinálok (pl. főzök vagy vasalok stb.)
Egyébként nem, semmi esetre sem (és a fiam már ovis- csecsemőkorában ez sem jutott volna még eszembe sem, mert a sírását nem hallottam volna)
Volt egy kollégám, aki a munkahelyen mindig bedugta a fülét, ami érthető, ha épp egy olyan munkában van, ahol koncentrálni kell. Akkor azt mondom rendben van, mert lehet, hogy zavarja a zaj, de mi alapból egy kis cég voltunk, kevés dolgozóval, és igencsak kellemetlen volt, mert mindig fel kellett állnom és szó szerint eléhajolni, amikor megbeszélni valóm volt vele.
Nem mellesleg azt éreztem, hogy belesz*r abba, hogy mi van a munkatársaival, mert első dolga mikor beért az irodába az volt, hogy bedugta a fülét. Kinek volt már így kedve beszélgetni vele?
Nekem nincs,egyszer probáltam igy közlekedni a városban de konrétan halálfélelmem volt mert nem hallottam a körülöttem lévő zajokat.biztos velem van a baj.
Mikor suliba jártam még nem volt ilyen,nyüzsögtünk a buszon,ment a duma ezerrel nevettünk,beszélgettünk.
Most ha felszállok a buszra magába roskadt szinte zombi fiatalokat látok,kezükbe telefon fülükbe füles és mindenki elvan a maga kis világába.Uj időket élünk,a tehnika felülirta az emberi kapcsolatokat.
Régen gimis koromban használtam fülhallgatőt, plusz talán egyetemen, amikor sokat utaztam...
Azőta nem..nem igénylem....
A férjem nagyon igényli, de csak utazáskor..
Ha buszozik, vagy ilyesmi, de ha ketten,akkor ritkán, vagy max a felet dugja be.ha hosszabb útra megyünk( buszos, vonaos külföld 10-enóra) akkor bedugka..néha zavar, ha nem veszem észre, és beszelek hozzá, de amúgy ha nem alszom, vagy olvasom, akkor csak a felét rakja be..
Ha mennek valahová, utazas alatt nem zavarna, ha gyeekkel vagyunk sem..
Met amúgy a fjem is hallja ha szóllok, csk nem feltétlenül érti, mert uye súgom, hogy ne zavarjuk a többi uast...)
Viszont akármikor, akárol engemm is nagyon zavarna..
Ha ennyire súlyos a helyzet, ogy mar a feleség a tönk szélén emiatt, akkor az nagyon fircsa, és nem annyira a eleségtől, hanem a ferjtől, ogy miért nem tudja akkor ha együtt vannak nem hallgatni..
Ennyire nem érdekli a csakád? Ennyire mindegy mi zavarja a párját?
Mer ha senkit nem zavarna akkor miért ne, semmmiben nem akadályozza, de ebben az esetben ez nem így van..
Szerintem nagyon jő talalmány, főleg azok, amik már zajszűrősek, tehát nem kell túl hangosan halgatni, de a monoton zajt( busz..stb) a kioltja..)
De társaságban nagyon nem illendő
Plusz gyalogosan, vagy kerékpárral nagyon veszélyes tud lenni..
"Mikor suliba jártam még nem volt ilyen,nyüzsögtünk a buszon,ment a duma ezerrel nevettünk, beszélgettünk."
Én is "nyüzsögtem" a barátaimmal kemény 3 villamosmegállónyi utat, a maradék 13 metrómegállót (direkt kiszámoltam) plusz a 3 buszmegállót egyedül tettem meg. Nem mind egy irányban laktunk, és nem mind egy időben végeztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!