Közvélemény kutatás: Igen/Nem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy esőn ázó embernek felajánlanád-e, hogy az esernyőd alá álljon, ha nincs nála esernyő? (Kort és nemet is írjatok, köszönöm!)2014. ápr. 25. 19:56
1/10 anonim válasza:
Ha arra megy, amerre én akkor igen. Ki az a bunkó, aki elmegy mellette??! 15/L
2/10 anonim válasza:
Nagyvárosban nem kérdeznek és cselekednek ilyet.
3/10 A kérdező kommentje:
Például, ha együtt várjátok a buszt/villamost.
2014. ápr. 25. 20:01
4/10 anonim válasza:
Ha csak kettecskén lennénk, és még buszmegálló sem lenne (tehát fedett tér), persze.
5/10 anonim válasza:
mivel mindenki egyből azt hinné akarok tőle valamit, vagy ismerkedni, vagy feljogosítva érezné magát, hogy ő akarhat tőlem valamit, én tuti nem ajánlanám fel
nem mindegy hány éves? nő
6/10 anonim válasza:
Ha lány/nő lenne, akkor igen. Esetleg, ha kisgyerek és fiú, akkor is. Ha férfi, akkor nem.
F
8/10 anonim válasza:
Ez attól függ. Egyrészt nincs 2 m2es esernyőm és most egy full idegen emberrel gyakorlatilag összebújva állni, hát... Max ha jópasi vagy kisgyerek
9/10 anonim válasza:
Nem hiszem, bár ez helyzettől függ. Abból kiindulva nem hogy ha nekem ajánlaná fel valaki más arra gondolnák hogy biztos akar valamit és nem fogadnám el szívesen.
10/10 anonim válasza:
Ha kisgyerek, vagy velem egykorú. Még az öregeknél is, ha nincsen fedett buszmegálló.
De velem egykorúaknál csak akkor, ha nem néz ki páwásan, ku.rvásan.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!