Közvélemény-kutatás! Kíváncsi vagyok mit gondoltok. (? )
Előre is köszönöm,ha válaszoltok.
A kérdésem lényege: "fülhallgató a családban"
A nővérem panaszkodott a férjére,hogy állandóan fülhallgatón hallgat zenét,ha mennek valahová,és őt ez nagyon zavarja,ráadásul,akkor is,ha a gyerekekkel vannak (3, 5 és 10 évesek),apuka csak zenét hallgat.Lassan a szakítás szélén vannak emiatt.
Ti szoktatok fülesen zenét hallgatni?Akkor is,ha a gyerekekkel vagytok?Mi a véleményetek erről?Ti hogy csináljátok?Nem árt a gyereknek?Szerintetek ez egy jó találmány?
Minden jöhet amit a témáról gondoltok :)
Ez is remek példája annak, h egy idö utan az emberek egymás agyára mennek, a legpitibb ok miatt is.
Apró hiba óriasi problemává duzzad, ami lehetetlenné teszi az egyuttélést!
Erre mondjak : élni és élni hagyni!
Végulis fennakadni barmin lehet, mindenkinek van hibája, nincs hibátlan ember
Szomorú mikor a hetköznapok stressze eredmenyekent, egymasnak esnek az emberek mint a patkanyok a zart ketrecben
Nem nagy intelligenciára vall!
Én utazás közben (tömegközlekedés) szoktam fülhallgatót használi, mert zavar a hangoskodás (gyerek és felnőtt egyaránt), és nem kérek a rengeteg idegen magánéletből, amit telefonon tárgyalnak ki.
gondolom, a kérdésedben apuka útközbrn hallgat znét, nem tárasaágban húzódik félre. De ez is elég tapló dolog. Ha kocsival mennek, és ő vezet, akkor meg baleseti forrás is, mert ne hall meg egy szirénázó járművet. pl. Ha tömegközlekedéssel mennek, akkor meg egyértelműen az anyukára hagyja a gyerekek felügyeletét, bunkó módon.
Én se hagynám szó nélkül, ha a párom ilyet csinálna.
amúgy a fülhallgató jó dolog, én megbolondulnék nélküle, de persze, mint mindent, ezt is lehet túlzásba vinni.
"Nekem epp a tomegkozlekedesnel furcsa. Nem sokat utazok igy, de utoljara csak amultam, hogy mindenkinek a fules van vagy okos telefonozik. Senki nem nez senkire-semmire, mind buval-b..ott fejjel neznek ki a semmire-senkire. Egy mosoly nincs, csak allnak mint a szobrok. Meg azt sem veszik eszre, hogy valaki ralepett a labukra. Nekem nagyon visszataszito."
Miért, szerinted idegenek egymásra vigyorognának, ha nem lenne zene a fülükben?
Itt szerintem nem a zene a baj, nem is a fülhallgató.
Ha együtt mennek valahova, mint család, akkor az is pofátlanság, ha előkap egy könyvet vagy egy rejtvényt. Kizárja magát a közösségből.
Persze, otthon elvonulhat, lazíthat, de ha együtt vannak, akkor ne.
15-os.
Ahol en lakom, ott igen, eszrevesszuk egymast, idegenek is. Mosoly van a vonaton, buszon, villamoson. Sot, meg elozekenyseg is.
#16# szuperül leírta!
Én főzés közben gyakran hallgatok fülhallgatón zenét, miközben a gyerekek az udvaron játszanak, vagy este lefekvés után, ha a férjem épp éjszakás, és nincs otthon. Jó találmány, de ha a családom is otthon van, akkor soha nincs a fülemben, rögtön kikapcsolom, ha hazaérnek, vagy ha otthon vannak, be sem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!