Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közvélemény-kutatás! Kíváncsi...

Közvélemény-kutatás! Kíváncsi vagyok mit gondoltok. (? )

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm,ha válaszoltok.

A kérdésem lényege: "fülhallgató a családban"

A nővérem panaszkodott a férjére,hogy állandóan fülhallgatón hallgat zenét,ha mennek valahová,és őt ez nagyon zavarja,ráadásul,akkor is,ha a gyerekekkel vannak (3, 5 és 10 évesek),apuka csak zenét hallgat.Lassan a szakítás szélén vannak emiatt.

Ti szoktatok fülesen zenét hallgatni?Akkor is,ha a gyerekekkel vagytok?Mi a véleményetek erről?Ti hogy csináljátok?Nem árt a gyereknek?Szerintetek ez egy jó találmány?

Minden jöhet amit a témáról gondoltok :)

2014. máj. 5. 12:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
8%

Ez is remek példája annak, h egy idö utan az emberek egymás agyára mennek, a legpitibb ok miatt is.

Apró hiba óriasi problemává duzzad, ami lehetetlenné teszi az egyuttélést!

Erre mondjak : élni és élni hagyni!

Végulis fennakadni barmin lehet, mindenkinek van hibája, nincs hibátlan ember

Szomorú mikor a hetköznapok stressze eredmenyekent, egymasnak esnek az emberek mint a patkanyok a zart ketrecben

Nem nagy intelligenciára vall!

2014. máj. 5. 12:56
 12/32 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen kicsi gyerekek mellett nem merném használni, maximum akkor ha alszanak, és a másik szülő nem hallgat zenét, hanem olvas stb.
2014. máj. 5. 12:56
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Jó találmány arra, hogyha kicsit nyugit akarok. Hétvégén ebéd után 1-2 órát én is így hallgatok zenét, ilyenkor igazoltan nem hallok semmit.
2014. máj. 5. 13:00
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Én utazás közben (tömegközlekedés) szoktam fülhallgatót használi, mert zavar a hangoskodás (gyerek és felnőtt egyaránt), és nem kérek a rengeteg idegen magánéletből, amit telefonon tárgyalnak ki.

gondolom, a kérdésedben apuka útközbrn hallgat znét, nem tárasaágban húzódik félre. De ez is elég tapló dolog. Ha kocsival mennek, és ő vezet, akkor meg baleseti forrás is, mert ne hall meg egy szirénázó járművet. pl. Ha tömegközlekedéssel mennek, akkor meg egyértelműen az anyukára hagyja a gyerekek felügyeletét, bunkó módon.

Én se hagynám szó nélkül, ha a párom ilyet csinálna.

amúgy a fülhallgató jó dolog, én megbolondulnék nélküle, de persze, mint mindent, ezt is lehet túlzásba vinni.

2014. máj. 5. 13:06
 15/32 anonim ***** válasza:
97%

"Nekem epp a tomegkozlekedesnel furcsa. Nem sokat utazok igy, de utoljara csak amultam, hogy mindenkinek a fules van vagy okos telefonozik. Senki nem nez senkire-semmire, mind buval-b..ott fejjel neznek ki a semmire-senkire. Egy mosoly nincs, csak allnak mint a szobrok. Meg azt sem veszik eszre, hogy valaki ralepett a labukra. Nekem nagyon visszataszito."

Miért, szerinted idegenek egymásra vigyorognának, ha nem lenne zene a fülükben?

2014. máj. 5. 13:10
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Itt szerintem nem a zene a baj, nem is a fülhallgató.

Ha együtt mennek valahova, mint család, akkor az is pofátlanság, ha előkap egy könyvet vagy egy rejtvényt. Kizárja magát a közösségből.

Persze, otthon elvonulhat, lazíthat, de ha együtt vannak, akkor ne.

2014. máj. 5. 13:13
 17/32 anonim ***** válasza:
72%
Én is utálom, azt is mikor valaki így telefonál. Párom néha használja mikor a hül(y)e meséit nézi neten, de szerencsére nem sűrűn teszi olyankor meg nem dühöngök rajta, inkább ez mint hogy hallgatnom kelljen az idegesítő meséit. Néha használja mikor hajnalba megy melóba biciklivel akkor általában beteszi a fülest, de ezt se szeretem, mert szerintem nagyon balesetveszélyes. Ez miatt majdnem elütöttem én is már egy biciklist, hiába dudál az ember rá, mint a süket ágyú nem hall semmit. Ilyen idegesítő például mikor kocsiba valaki bömbölteti a zenét...még a mentőt se hallja ha jön... ha meg mennénk valamerre a családdal és párom betenné a fülest, hogy véletlen se halljon minket, vagy beszélgetni kelljen velünk biztos elküldeném melegebb éghajlatra.
2014. máj. 5. 13:37
 18/32 anonim ***** válasza:
17%

15-os.

Ahol en lakom, ott igen, eszrevesszuk egymast, idegenek is. Mosoly van a vonaton, buszon, villamoson. Sot, meg elozekenyseg is.

2014. máj. 5. 13:48
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

#16# szuperül leírta!

Én főzés közben gyakran hallgatok fülhallgatón zenét, miközben a gyerekek az udvaron játszanak, vagy este lefekvés után, ha a férjem épp éjszakás, és nincs otthon. Jó találmány, de ha a családom is otthon van, akkor soha nincs a fülemben, rögtön kikapcsolom, ha hazaérnek, vagy ha otthon vannak, be sem teszem.

2014. máj. 5. 13:50
 20/32 anonim ***** válasza:
73%
Ez borzasztó gáz. Azt hiszem nálunk is vita lenne ebből. Én csak akkor hallgatok zenét ha tök egyedül vagyok. Vagy ugye amikor utazok, de azt is csak akkor, ha egyedül teszem. Itthon szokott a férjem zenét hallgatni, de olyankor mindig szól nekem is hogy most nem lesz elérhető, elvonul.
2014. máj. 5. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!