Ez tényleg az én hibám? Olyan nagy probléma ez?
A párom ötéves kislánya a hétvégén engem is felköszöntött anyák napja alkalmából, verset is mondott, sőt ajándékot is csinált nekem. :) Azt mondta, tudja hogy nem én vagyok az anyukája, de ugyanúgy szeret engem is, és köszöni hogy törődöm vele meg hogy szeretem őt. Persze nagyon örültem, még sírtam is a meghatottságtól.
Ma aztán felhívott a kislány anyukája, és elküldött a fenébe, hogy én milyen szemét vagyok, meg hogy ellene nevelem a saját gyerekét, és hogy miért nem állítottam le a kislányt azzal, hogy nem én vagyok az anyja és ne csinálja ezt.
Teljesen kiakadtam azon, ahogy az anyuka beszélt velem, szerintem semmi rosszat sem tettem, és inkább örülnie kéne, hogy jól kijövünk a gyerekkel. Az meg totálisan abszurd elképzelés, hogy állítsam le a kiscsajt, szegénynek biztosan nagyon rosszul esett volna.
Ugye nekem van igazam? Vagy tényleg vissza kellett volna utasítanom az ajándékot meg a verset? Ugye nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!