Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg az én hibám? Olyan...

Ez tényleg az én hibám? Olyan nagy probléma ez?

Figyelt kérdés

A párom ötéves kislánya a hétvégén engem is felköszöntött anyák napja alkalmából, verset is mondott, sőt ajándékot is csinált nekem. :) Azt mondta, tudja hogy nem én vagyok az anyukája, de ugyanúgy szeret engem is, és köszöni hogy törődöm vele meg hogy szeretem őt. Persze nagyon örültem, még sírtam is a meghatottságtól.

Ma aztán felhívott a kislány anyukája, és elküldött a fenébe, hogy én milyen szemét vagyok, meg hogy ellene nevelem a saját gyerekét, és hogy miért nem állítottam le a kislányt azzal, hogy nem én vagyok az anyja és ne csinálja ezt.

Teljesen kiakadtam azon, ahogy az anyuka beszélt velem, szerintem semmi rosszat sem tettem, és inkább örülnie kéne, hogy jól kijövünk a gyerekkel. Az meg totálisan abszurd elképzelés, hogy állítsam le a kiscsajt, szegénynek biztosan nagyon rosszul esett volna.

Ugye nekem van igazam? Vagy tényleg vissza kellett volna utasítanom az ajándékot meg a verset? Ugye nem?

2014. máj. 5. 09:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
68%
Dehogy probléma ez! Sőt! szerintem is örülnie kéne az anyukájának, hogy jól kijöttök és téged is szeret! én a másik oldalon állok. A kisfiam az apjának a jelenlegi barátnőjét nagyon szereti. Először nekem is forcsa volt, de gyorsan el tudtam fogadni hogy így van. és csak a jó oldalát látom, vagyis hogy tudom ha az apjánál van szerető közegbe megy.... szeretik, és ő is viszont szereti őket. megnyugtató. És szerintem semmi és senki nem választhatja el egymástól az igazi anya- gyerek kapcsot! Ez mindennél erősebb. Én ezt mindennap tapasztalom :)
2014. máj. 5. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem te vagy a hibás anyuka fèltèkeny. Hagyd rá ne foglalkozz vele.
2014. máj. 5. 17:19
 13/13 anonim ***** válasza:
5%
Ki nem állhatom az ilyen "uyenekemvanigazam?" típusú kérdéseket, és általában a halál fäszára szoktam küldeni a kérdezőt. Ebben az esetben viszont anyuka kifakadása annyira vérforraló, hogy az minősíthetetlen. Szegény párodat tudom sajnálni a vele töltött évekért.
2014. máj. 6. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!