Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudtátok, hogy Ő az igazi?

Honnan tudtátok, hogy Ő az igazi?

Figyelt kérdés
A kapcsolat legelején éreztétek, hogy ez más lesz, vagy csak a későbbiekben alakult úgy, hogy összeházasodtok?
2014. máj. 2. 14:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Onnan hogy itt megkérdeztem és megmondták.
2014. máj. 2. 15:34
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Úgy hivják h Andy Vajna :DDDD
2014. máj. 2. 15:41
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Az elején tudtam, hogy sosem szerettem még így senkit. Mivel hosszú ideig nem történt köztünk semmi, csak sok-sok hosszú, mély, őszinte beszélgetés, amikor végül összejöttünk, jobban ismertem, mint bárkit mást a kapcsolat elején (vagy akár a végén), épp ezért jobban tudtam, mire számíthatok. Mivel nem túl hamar, 25 évesen találkoztam vele, már az elején jobban ismertem magam és a saját igényeimet, vágyaimat, értékrendemet, mint amikor 20-21 évesen találkoztam fiúkkal.

Szóval igen, mindezek miatt sejtettem, hogy vele más lesz, mint addig. A klasszikus értelemben vett "igaziban" nem hiszek, de abban igen, hogy ha jókor sikerül találkozni egy alkalmas emberrel, akkor abból csodálatos dolgok sülhetnek ki. Ugyanakkor ha nem találkozunk, talán találok hasonló boldogságot másvalakivel.

2014. máj. 2. 15:41
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Ez az "igazi" dolog olyan gyermekded, mesés elképzelés, igazi "hülyeség", köd. Reális, hús-vér (+ szellem és intellektus) emberek sodródnak össze, akik nem hajszolják az "ideált", csak a valós piaci kínálatot gusztálják. Ha le tudnak élni egymással jópár évtizedet közös célokkal, egymás segítésével, egymás elfogadásával, akkor nem számít az, hogy nem mindenben egyeznek (még talán unalmas is lenne) és az is belefér, ha párszor jól összevesznek (piszlicsáré ügyeken).
2014. máj. 2. 15:42
 15/21 orsolyamaroon válasza:
100%

onnan, hogy tudja a titkaidat és meg se fordul a fejedben, hogy szeretkezel-e vele- vagy sem.

jobb nővé vagy férfivé tesz.

2014. máj. 2. 15:44
 16/21 rda85 ***** válasza:
96%

Láttál már atomrobbantásról videót?

Nna, amikor megláttam Őt, pont ilyen volt.

16 éve együtt vagyunk.

Onnan tudod, hogy a lelked mélyén azt érzed: hazaérkeztél.

2014. máj. 2. 15:49
 17/21 anonim ***** válasza:
38%
Ugy éreztem ő a màsik felem, aki nélkül nem létezem...Vele képzeltem el az életem, ő volt a mindenem. Persze kiderült hogy a dagadt exribijével csal....
2014. máj. 2. 15:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Én sem a mesebeli hercegre gondoltam igazi néven, hanem arra a személyre aki nélkül üres lenne az életetek.
2014. máj. 2. 17:53
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
Neten a fotója alapján láttam, hogy ilyen pasit keresek....Sokáig nem találkoztunk,csak írásban és sms-ben kommunikáltunk. Amikor végre találkoztunk,sajnos olyan életkörülmények voltak, hogy nem lehettünk egy igazi pár...Azóta is bánom, hogy nem találkoztunk akkor,amikor először beszéltünk a neten...De még megvárom,amíg olyanok lesznek a körülmények végre, hogy együtt lehessünk.
2014. máj. 2. 18:37
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Onnan, hogy eltelt egy év, két év, és még mindig vele akartam lenni, nem untam, nem akartam jobbat/szebbet/mást keresni. Három év után éreztem, hogy vele le tudnám, sőt akarom élni az életem, akkor volt az eljegyzés. Hosszú jegyességünk volt ilyen-olyan okok miatt, végül hat év után házasodtunk össze.

Előtte nem volt sok kapcsolatom, kettő komolykásabb (fél évesek) meg egy nagyon fiatalon (de azt nem igazán számítom kapcsolatnak, csak jártunk tiniként), de a lényeg, mindegyik srácból tanultam valamit, és ezekből sikerült leszűrnöm azt, milyen embert keresek. És mikor jött a férjem (aki totál nem az esetem, ezért nem is tetszett sokáig, nem is gondoltam úgy rá), és megismertem közelebbről, a személyiségét, az értékeit, a hibáit, akkor kezdtem sejteni, hogy ilyen emberrel akarok lenni, és vele leszek majd boldog. Igazam volt :)

Már 7 és fél éve vagyunk együtt, és egyetlen bánatunk, hogy egyelőre nincs kisbabánk. Amúgy minden szuper.

Amúgy nem hiszek az igaziban, meg a nagy Ő-ben. Szimplán arról van szó, két ember mennyire illik egymáshoz. Ha eléggé, akkor működik, akár egy életem át, ha pedig nem, akkor úgyis szakítás lesz belőle.

2014. máj. 2. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!