Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok! Ti honnan tudtátok, hogy ő az igazi?
Ettől rettegtem én is, mivel ugyanígy voltam, mint te.
2 év után már egyértelműen tudtam, hogy ez teljesen más, mint előtte.
(kb. 1 évig ezen stresszeltem, mert minden kapcsolatomnak 1 év után lett vége)
Előtte is tudtam persze, hogy más:) csak nem mertem elhinni...5 év után is szerelmes vagyok...együtt élünk, most lesz az esküvő
Nekem valahogy sose jöttek össze a kapcsolataim. Nem volt előtte még 1 éves sem. A leghosszabb 10 hónapos volt.
Több hullámban tört rám, hogy a férjem az igazi.
Az 1. hullám az volt, amikor az első randink után ráébredtem, hogy életemben először tényleg szerelmes vagyok.
A 2. amikor szerelmet vallottunk egymásnak. Először ő, majd én.
A 3. hullám az volt amikor már 3 hete jártunk, és Ő olyan ajándékot adott nekem amit addig soha egy pasi sem. Életem első orgazmusát. (nem vicc!)
A 4. hullám az volt, amikor az első hónapfordulónk előtt 2 nappal megkérte a kezemet, és én gondolkodás nélkül igent mondtam.
Decemberben ünnepeljük a 2. házassági évfordulónkat.:)
27/N
Ezt nehéz leírni, valahogy éreztem már az elején, hogy Ő lesz a férjem, vagy senki más. Elég későn ismerkedtünk meg, én 29 voltam, Ő 30. Nekem korábban volt egy több mint 6 éves kapcsolatom, már az esküvőt szerveztük, de mire oda jutottunk, nem voltam már boldog vele és csak halogattam a ruhaválasztást is, amikor anyukám vette észre, hogy én már nem is akarom azt az esküvőt. Csak cikinek éreztem szólni bárkinek is, mivel féltem, hogy botrány lesz, hisz már le voltak foglalva dolgok. Aztán mertem lépni és jól tettem. Nem illettünk össze, de 18 éves voltam, mikor megismerkedtünk, nem láttam át a dolgokat, csak az esküvő előtt szólalt meg a vészcsengő.
Aztán jött egy 4 éves kapcsolat, de ez csak egy titkos kapcsolat volt, viszont nagyon szerelmes voltam. Nem volt felesége a pasinak, gyereke sem, csak egy élettársa, akivel megszokásból volt meg kényelemből, de testi kapcsolat már alig volt köztük.
Ezután ismertem meg a Férjemet 2009. januárjában egy netes társkeresőn. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen formában találom meg a férjemet, csak szórakozásból voltam fent, kíváncsiságból, hogy hány pasi ír nekem levelet. Aztán mikor megláttam az Ő fényképét, valami belémcsapott villámként, hogy "ez a pasi kell nekem!" Aztán találkoztunk és az első randi nem hittem, hogy komoly lesz, túl jó pasi volt :) Ezután mégis újra és újra találkoztunk és nagyon boldogok vagyunk azóta is. Tavaly Valentin napon meglepetésszerűen kérte meg a kezem, de tudta, hogy én már az eleje óta erre vágyom, bár soha nem beszéltünk róla, megérezte és Ő is ezt akarta.
Csak hosszú kapcsolataim voltak, és amíg ment a dolog nyilván jól is működött, jól éreztem magam mindig az aktuális partnerrel, de valahogy házasságra egyikkel sem gondoltam. Nyilván fejlődni és haladni akar az ember, tehát akivel éppen van azzal tervezi a jövőt (vagyonszerzés, hogy lesz holnap ilyenek), ez nálam is így volt, de a házasság valahogy nem fért bele egyiknél se. Mondjuk nem is akartam soha megházasodni.
Amikor a férjemmel először találkoztam azonnal bevillant, hogy ha valaha férhez megyek, akkor hozzá. Pedig alig ismertem. Ahogy jött ez a gondolat úgy el is felejtettem. Pár hónap múlva megkérte a kezem és most leszünk nemsokára két éve házasok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!