A feleségeteknél/férjeteknél, amikor megismertétek, egyből tudtátok, hogy ő az igazi, vagy el kellett telnie kis időnek?
Amikor elöször láttam, egyböl éreztem, hogy nagyon ellenszenves, alig birtam elviselni, ha valahol összefutottunk. Ez így ment kb 10 évig, utána évekig nem is láttuk egymást, és amikor újre találkoztunk, akkor kiderült, hogy igencsak egy hullámhosszon vagyunk.
Azóta összeházasodtunk és már régóta együtt vagyunk.
Mikor megismertem, furcsa vonzalmat éreztem iránta rögtön, erős szimpátiát. Úgy gondoltam, hogy ismerem valahonnan már, sokat gondolkodtam, hogy hol is találkoztunk mi már régebben. Nem tudtunk rájönni, és arra jutottunk, hogy nem is találkozhattunk, mert az ország más pontjain éltünk addig, nem jártunk ugyanott. Ő akkor családos volt, így pár évig csak jó barátok voltunk. Nem is jutott eszembe, hogy több lehet barátnál! Akkor jöttünk össze, mikor neki tönkrement a házassága. 13 éve. Azóta is szerelmes vagyok belé, és ő is azt mondja, soha nem érzett senki iránt ilyen mély érzelmet.
Ami érdekes, hogy azóta is, ha nézem a nagyon fiatal kori fotóját, azt érzem, hogy ismertem őt mindig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!