A feleségeteknél/férjeteknél, amikor megismertétek, egyből tudtátok, hogy ő az igazi, vagy el kellett telnie kis időnek?
Átfutott rajtam egy homályos érzés, amikor elkérte a telefonszámomat, igen. De utólag (kb. 2 év után) tudatosult csak bennem, hogy akkor tényleg megsejtettem, ő lesz az a bizonyos... :)
Akkor olyan butának éreztem magam, hogy ilyesmikre gondolok pár óra beszélgetés után.
19 voltam, nem terveztem még a férjhez menést egyáltalán.
Bekerült Ő a baráti társaságba, járt velünk bulizni, és néhány hét után és tudtam, hogy ő az.
20 éves voltam, mikor hozzá mentem. Több mint 20 éve vagyunk együtt, és még mindig szeretem.
Évekig még csak nem is sejtettem. Ő belém volt zúgva az első pillanattól, de olyan éretlen volt, meg minden... Évek teltek el, randizgattunk másokkal, közben ő volt a legjobb barátom. Amikor összeszedett egy lányt, akkor jöttem rá, hogy szörnyen féltékeny vagyok, olyan volt, mintha elvették volna tőlem a másik felemet. Ő közben évek óta folyamatosan szerelmes volt belém, a barátnője pedig kikészítette. Amikor lezajlott az a zűrös időszak, járni kezdtünk.
Így utólag viszont olyan, mintha az első 3 évben is jártunk volna, pedig nem volt köztünk semmi fizikai. Viszont együtt jártunk színházba, megvártuk egymást iskola után, megosztottuk egymással a titkainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!