Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiamnak szörnyü majalisa...

A fiamnak szörnyü majalisa volt apja sehova nem vitte fáj a szíve ringispilezni szeretne holnap van még valahol tingispil vagy valami majalis potlek? Milyen apa az ilyen eroszakkal elviszi aztan sehova se viszi

Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 20:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
A nem kapott étel dolgot én súlyosabbnak érzem.
2014. máj. 1. 20:38
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Szegény :( Emlékszem gyerekként én is vártam a május elsejét, hogy flülhessek a játékokra, mert a mi városunkban nem volt, csak május elsején. Szerintem lesz még holnap, legalábbis úgy gondolom,hogy a játék üzemeltetők kihasználják a hosszú hétvégét.
2014. máj. 1. 20:41
 13/23 anonim ***** válasza:
83%

Ismeros kiskoromban velem is ezt csinalta apukam

Eroszakkal levitt a lathatasra majaliskor

Ki is mentunk de meg egy vattacukrot se kaptam nagyon rossz volt de apa soha nem engedte hogy sirjak es vissza kellett folytanom es meg rosszabb lett

Nagyon szerettem volna lovagolni meg vattacukrot

Ehes isvoltam de nem vett enni sem

Rossz elmeny de tuleltem

Szerencseje van hogy ilyen jo anyukaja van

Ha mas nem menjetek el valahova egyutt

Mondjuk mozi vagy hambizni

Amit szeret:)

2014. máj. 1. 20:43
 14/23 anonim ***** válasza:
7%

Olyan kicsi a gyerek akkor honnan tudja egyáltalán, hogy ma majális van? Minek ígérted te meg más nevében?

Mi sem költözünk semmit majálison soha mégsem haltunk bele.

2014. máj. 1. 21:10
 15/23 A kérdező kommentje:

Kedvenc ételével rántott halacskával vártam mert sejtettm hogy éhes lesz.sir zokog most is hogy nem mehetett majálisra.

Tudna valaki abban segíteni hogy hol lehet idén ringispil? Sajna tavalyelött voltam vele utoljara akkor ott a hősök terétők nem messze volt. Most is ott van? A varosligeti majalishoz kapcsolodik! Szeretnem ha boldog lenne az ö kicsi szivenek most a ringispil erre vágyik ezért sír

2014. máj. 1. 21:11
 16/23 anonim ***** válasza:
55%
A ringispil latom kardinalisabb problema, mint az, hogy a gyerek nem kapott enni egesz nap.
2014. máj. 1. 21:42
 17/23 A kérdező kommentje:
Azzal tudnm a pici szivet helyrehozni mert azert sir. Megetettem mar termeszestes kolat is kapott megis sir hogy most mnjunk ringisezni. Kenytelen vagyok ni holnapra megigeri mert az a vagya alma. Majd az oviban mindenki meséli milyen volt a ringis és ő mit mondd ezt hüppögi. Erre készült és az apja megígérte neki!!
2014. máj. 1. 21:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem városligetben a hosszúhétvégére tekintettel nem fogják egy nap alatt lebontani, ha meg mégis, akkor vannak Bp, közelében pl bobpályák, ahol csúszhattok egyet.

Nekem nincs gyerekem, mégis együtt érzek a kérdezővel, gondolom, fáj neki, hogy a gyereke csalódott és szomorú.

Holnap reggel telefonálj egy kört, hátha fel tudsz hívni egy illetékest, aki tud segíteni.

2014. máj. 1. 22:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Budafokon is tart még a majális a Camponánál
2014. máj. 1. 23:56
 20/23 anonim ***** válasza:
59%
ringlispil,ringlispil.... tuti csak szórakozol kedves kérdező el sem olvasod, amit írnak neked
2014. máj. 2. 09:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!