A fiamnak szörnyü majalisa volt apja sehova nem vitte fáj a szíve ringispilezni szeretne holnap van még valahol tingispil vagy valami majalis potlek? Milyen apa az ilyen eroszakkal elviszi aztan sehova se viszi
Ismeros kiskoromban velem is ezt csinalta apukam
Eroszakkal levitt a lathatasra majaliskor
Ki is mentunk de meg egy vattacukrot se kaptam nagyon rossz volt de apa soha nem engedte hogy sirjak es vissza kellett folytanom es meg rosszabb lett
Nagyon szerettem volna lovagolni meg vattacukrot
Ehes isvoltam de nem vett enni sem
Rossz elmeny de tuleltem
Szerencseje van hogy ilyen jo anyukaja van
Ha mas nem menjetek el valahova egyutt
Mondjuk mozi vagy hambizni
Amit szeret:)
Olyan kicsi a gyerek akkor honnan tudja egyáltalán, hogy ma majális van? Minek ígérted te meg más nevében?
Mi sem költözünk semmit majálison soha mégsem haltunk bele.
Kedvenc ételével rántott halacskával vártam mert sejtettm hogy éhes lesz.sir zokog most is hogy nem mehetett majálisra.
Tudna valaki abban segíteni hogy hol lehet idén ringispil? Sajna tavalyelött voltam vele utoljara akkor ott a hősök terétők nem messze volt. Most is ott van? A varosligeti majalishoz kapcsolodik! Szeretnem ha boldog lenne az ö kicsi szivenek most a ringispil erre vágyik ezért sír
Szerintem városligetben a hosszúhétvégére tekintettel nem fogják egy nap alatt lebontani, ha meg mégis, akkor vannak Bp, közelében pl bobpályák, ahol csúszhattok egyet.
Nekem nincs gyerekem, mégis együtt érzek a kérdezővel, gondolom, fáj neki, hogy a gyereke csalódott és szomorú.
Holnap reggel telefonálj egy kört, hátha fel tudsz hívni egy illetékest, aki tud segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!