Önzőek lennénk a férjemmel, ha csak egy gyereket vállaltunk?
Mindenkinek a magánügye, hogy hány gyereket szeretne és milyen korkülönbséggel. Nekem szerencsém van, mert két fiút szerettem volna, és lett is. De egy csomóan azt mondták, már mikor kiderült, hogy fiú: Nem baj, a harmadik majd lány lesz. Még jó, hogy nem baj, nekem így a legjobb, és nem szeretnék harmadikat, pont azért, amiért te sem másodikat.
Szerettem volna testvért, de ha már nagyobb lesz, egy kicsit élni is szeretnék. Utazni a gyerekekkel meg egy kicsit nélkülük is kettesben. Annyira sűrű volt az életünk az utóbbi pár évben (nem csak a gyerkőcök miatt), hogy szeretnék majd egy kis nyugit. Ez a mi döntésünk, úgysem hagynám, hogy más beleszóljon. Igaz, ha bevállalnánk a harmadikat, akkor meg azért szólnának meg sokan, hogy felelőtlenség a mai világban....
Nemsokára szülök, első és egyetlen gyereket.
Már most is jönnek ilyen kérdések, de nem érzem úgy, hogy magyarázkodnom kellene. "Mert csak egyet szeretnénk" Pont.
Egy határozott válasszal mindenki megelégedett eddig, nem faggatott senki tovább. Miért mentegetőzöl, mész egyáltalán bele magyarázkodásba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!